Hava Durumu

TOFAŞ, Bahçeşehir'e konuk oluyor!

BSL'de 3 maçtır üst üste kazanan TOFAŞ, yarın ligin henüz zafer yaşamayan 3 takımından biri olan Bahçeşehir'e konuk olacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2019 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2019 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOFAŞ, Bahçeşehir'e konuk oluyor!

Ali ŞAHİN

Sezona yaşanan talihsiz sakatlıklar nedeniyle eksik başlamasına karşın sadece Frutti Extra Bursaspor'a yenilen TOFAŞ 5. Haftada Bahçeşehir Koleji'ne konuk olacak. Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde oynanacak mücadele yarın saat 13:00'te başlayacak. İki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşmayı Özlem Yalman, Kaan Büyükçil ve Musa Kazım Çetin hakem üçlüsü yönetecek.

AVRUPA'DA KAZANDI

BSL'e sezona Bursaspor yenilgisiyle başladıktan sonra çıktığı 3 maçta sırasıyla Sigortam.net İTÜ Basket, Gaziantep Basketbol ve Türk Telekom'u yenen Mavi Yeşilliler ilk 4 haftayı 3. Sırada tamamladı. Hafta içinde konuk ettiği Rytas Vilnius'u 91-81 yenerek 7Days Eurocup B Grubu'nda tekrardan iddialı hale gelen TOFAŞ'ta DJ White dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

4 MAÇTIR YENİLİYOR

Bu sezona istediği gibi başlayamayan Bahçeşehir Koleji ligde galibiyeti bulunmayan 3 takımdan biri olarak dikkat çekiyor. Sezona Beşiktaş Sompo Sigorta yenilgisiyle başlayan İstanbul ekibi ardından sırasıyla da Galatasaray Doğa Sigorta, Meksa Yatırım Afyon Belediye ve Fenerbahçe Beko'ya yenildi. Kötü gidişatına son vermek isteyen Bahçeşehir cephesinin TOFAŞ maçına ekstra motivasyonla çıkması bekleniyor.

WİLLİAMS SIRTLADI

Karşılaşma iki takım için de kritik bir süreçte oynanacak. TOFAŞ zorlu fikstür öncesi kazanıp moral bulmayı arzularken Bahçeşehir İNG Basketbol Süper Ligi'ndeki ilk zaferini almaya çalışacak. Karşılaşma aynı zamanda ligin en çok sayı atan takımı ile en çok sayı yiyen 4. takımını karşı karşıya getirecek. TOFAŞ'ta ilk 4 haftanın en skorer ismi Dewin Williams olurken Bahçeşihir'de Jajuan Johnson ve Robert Golden'in maç başı 15 sayının üzerindeki performansları zafer için yeterli olmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.