Hava Durumu

TOFAŞ, Bahçeşehir'i konuk ediyor!

BSL'de 3. sırayı garantilemek isteyen ve evinde 7 maçtır yenilmeyen TOFAŞ yarın normal sezondaki son iç saha maçında Bahçeşehir'i konuk edecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2019 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2019 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOFAŞ, Bahçeşehir'i konuk ediyor!

-Tuğba ÖZ-

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, normal sezonun son iç saha karşılaşmasında yarın Bahçeşehir Koleji'ni konuk edecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 17.30'da başlayacak. Tivibu Spor'dan şifresiz olarak ekranlara gelecek karşılaşmayı Mehmet Keseratar, Kerem Baki, Sinan İşgüder hakem üçlüsü yönetecek.

SERİ SÜRSÜN

Play-off'lar öncesi üçüncü sıradaki yerini garantilemek isteyen Mavi Yeşilliler, İstanbul temsilcisi karşısında kazanıp evinde üst üste 8. galibiyetine imza atmayı arzularken, ligde geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçiren Stefanos Dedas yönetimindeki Bahçeşehir Koleji ise 11 galibiyet 14 mağlubiyetle 10. sırada bulunuyor.

PLAY-OFF PEŞİNDELER

TOFAŞ ile Bahçeşehir Koleji ligde yarınki mücadeleyle birlikte tarihlerinde 2. kez karşı karşıya gelecek. Taraflar arasında daha önce oynanan tek maçı kaybeden Bursa temsilcisi, ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçta rakibine son saniye basketiyle 79-77 mağlup olmuştu. Ligdeki ilk sezonunda play-off'a kalmanın hesabını yapan Bahçeşehir 8. sıra için Banvit, Pınar Karşıyaka ve Darüşşafaka Tekfen ile kapışıyor.

TRICE HIZLI BAŞLADI

TOFAŞ'ta Diante Garrett'ın sakatlanması sonucu takıma katılan Travis Trice'ın takıma çabuk uyum sağlaması ve özellekle pota altı oyunlarında fark yaratmaya başlayan TOFAŞ'ta Kaptan Majia açık ara sayı lideri konumunda. Ayrıca 2 maçta 30 sayı 13 asist yapan Trice da Garrett'ın boşluğunu doldurmuş durumda. Bahçeşehir'de ise Andy Routin ve DJ White takımı sırtlayan isimler konumunda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.