Hava Durumu

TOFAŞ, Darüşşafaka Tekfen'i konuk edecek

TOFAŞ BSL'nin 20. haftasında Darüşşafaka Tekfen'i konuk edecek. Yarın saat 20.00'de başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2019 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2019 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOFAŞ, Darüşşafaka Tekfen'i konuk edecek

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden TOFAŞ, 20. Hafta maçında yarın Darüşşafaka Tekfen'i konuk edecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak karşılaşmayı Mehmet Keseratar, Fatih Arslanoğlu, Ali Şakacı hakem üçlüsü yönetecek.

4 MAÇTIR KAZANIYOR

Ligde zirve takibini sürdüren Mavi Yeşilliler, taraftarı önünde galibiyet serisini sürdürüp, 5'te 5 yapmak için parkeye çıkacak. Son 4 maçında Beşiktaş, Pınar Karşıyaka, İstanbul BŞB ve Afyon'u deviren Bursa ekibinde eksik oyuncu bulunmuyor. 19 Maç sonunda 12 galibiyeti bulunan TOFAŞ 3. basamakta yer alıyor.

7 KEZ KAZANDILAR

Ligde 7 galibiyet, 10 mağlubiyetle 10. sırada bulunan Selçuk Ernak yönetimindeki Darüşşafaka Tekfen, Trabzonspor'un sezon öncesi ligden çekilmesi nedeniyle 18. haftayı maç yapmadan geçerken, ligdeki son iki maçında Anadolu Efes ve Bahçeşehir Koleji'ne kaybetti. Yeşil Siyahlılar, iddiasının kalmadığı Euroleague'deki son maçında ise Perşembe günü İsrail deplasmanında Maccabi Tel Aviv'e 77-58 mağlup oldu.

İLK MAÇ TOFAŞ'IN

TOFAŞ ile Darüşşafaka Tekfen arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı ise Bursa ekibi 78-82 kazanmıştı. Darüşşafaka deplasmanında TOFAŞ'ta ABD'li oyun kurucu Diante Garrett 23 sayı, 5 ribaunt, 6 sayıyla maçın en skorer ismi olurken; kaptan Sammy Mejia 16 sayı; Kyle Weems ise 15 sayıyla maçı çift hanelerde tamamlamıştı.

BİLETLER SATIŞTA

Öte yandan mücadelenin bilet satışları Biletix.com'dan online olarak gerçekleştirilirken, müsabaka günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu bilet gişesinden de saat 14.00 itibarıyla temin edilebilecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları normal ve rakip tribün için 20 TL, VIP 2 ve çekme tribün için 40 TL, öğrenci tribünü için 15 TL ve VIP 1. tribün için 60 TL olacak.

BASKETBUS HİZMETTE

Basketbol severleri ücretsiz olarak BursaRay'ın Organize Sanayi ve Nilüfer istasyonlarından TOFAŞ Spor Salonu'na taşıyan 'Basketbus' Bu karşılaşmada da hizmette olacak. TOFAŞ'ın her iç saha maçı öncesi ve sonrasında Mavi Yeşilli taraftarlara hizmet veren Basketbus, Darüşşafaka Tekfen karşılaşması öncesi seferlerini saat 19.00 ve 19:30'da gerçekleştirecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.