Hava Durumu

TOFAŞ için gaza basma zamanı!

Avrupa'da çıktığı son 2 deplasmanda kaybeden TOFAŞ yarın Rytas Vilnius önünde zafer arayacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2019 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2019 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOFAŞ için gaza basma zamanı!

Ali ŞAHİN

Türkiye liginde yoluna başarılı bir şekilde devam eden, 7Days EuroCup'ta da TOP16'yı hedefleyen TOFAŞ yarın Litvanya temsilcisi Rytas Vilnius'u konuk edecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak zorlu mücadele saat 20:00'de başlayacak. Karşılaşmayı Seffi Shemmesh, Milos Koljensic ve Petros Paparetrou hakem üçlüsü yönetecek. Müsabaka S Sport+'dan naklen yayınlanacak.

1'ER KEZ KAZANDILAR

Bu sezon BSL'ye 4'te 3 ile başlayan TOFAŞ Avrupa'da ise umduğunu bulamadı. 7Days EuroCup mücadelesine sahasındaki Limoges CSP zaferi ile başlayan Mavi Yeşilliler ardından çıktığı 2 deplasmanda sırasıyla Partizan NIS ve Umuna Reyer'e yenilmekten kurtulamadı. Sezon başında grupta iddialı olması beklenen Rytas ise ilk maçta Kuban'ı devirerek dikkatleri üzerine çekerken ardından Limoges ve Partizan'a yenilerek son sıraya kadar geriledi.

BİLETLER 20 LİRA

Mücadelenin bilet satışları da online ortamda başladı. Biletler biletix.com üzerinden satılırken, yarın 14:00 itibarı ile salon gişesinden de satışa sunulacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları ise VIP 1 için 55 TL, VIP 2 için 45 TL, Çekme Tribün için 35 TL, Normal Tribün için 20 TL ve öğrenci tribünü için de 15 TL olarak açıklandı.

WİLLİAMS SIRTLADI

İki takım da 7Days EuroCup'ta sezona beklentinin altında başlarken TOFAŞ 76,3 sayı ortalaması yakaladı. Rytas ise 71,3'lük sayı ortalaması tutturmayı başardı. İlk 3 haftalık süreçte TOFAŞ Adına Devin Williams 19,7 sayı ortalamasıyla takımının en skoreri olurken Litvanya temsilcisinde Bendzius'un 15,3 sayı ortalamalık oyunu dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.