Hava Durumu

TOFAŞ İstanbul deplasmanında!

Play-off'a seyirci avantajıyla gitmek isteyen TOFAŞ yarın 17:30'da Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'a konuk olacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2019 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2019 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOFAŞ İstanbul deplasmanında!

-Ali ŞAHİN-

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde play-off'a ev sahibi avantajıyla katılmak isteyen TOFAŞ yarın, Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'a konuk olacak. Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda oynanacak maç saat 17:30'da başlayacak ve Tivibu Spor2'den naklen yayınlanacak. İstanbul ekibi ise karşılaşmayı kazanarak lige tutunma adına önemli bir avantaj sağlamaya çalışacak. Mücadeleyi Serkan Emlek, Altuğ Köselerli ve Özge Şentürk hakem üçlüsü yönetecek.

İLK 4 GARANTİ GİBİ

BSL'de 23 haftayı 7 yenilgi ile 3. sırada tamamlayan TOFAŞ normal sezonu ilk 4 içerisinde bitirmek için büyük avantaja sahipken rakip Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol alt sıralardan kurtulmaya uğraşıyor. Bu sezon sadece 6 kez kazanabilen İstanbul ekibi 12. basamakta yer alıyor.

TRİCE İLK KEZ...

TOFAŞ ile Büyükçekmece Basketbol, 25. hafta karşılaşmasıyla birlikte lig tarihinde 6. kez karşılaşacak. Rakibiyle daha önce oynadığı 5 maçı da galibiyetle kapayan TOFAŞ Basketbol Takımı, sezonun ilk yarısında Bursa'da oynanan maçı 97-83'lük skorla kazanmıştı. Türk Telekom maçı öncesi sakatlanan ve sezonu kapatan Garrett'ın forma giyemeyeceği maçta TOFAŞ'ın yeni transferi Travis Trice ise Türkiye'de ilk kez parkeye çıkacak. İstanbul ekibi ise Kennet Hayes ve Eldridge ile etkili olmaya çalışacak.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.