Hava Durumu

TOFAŞ Kartal avında!

BSL'de normal sezonu 3. sırada bitiren TOFAŞ, yarın play-off ilk maçında Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk edecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2019 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2019 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOFAŞ Kartal avında!

Ali ŞAHİN

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, play-off çeyrek final serisi ilk karşılaşmasında yarın Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk edecek. Normal sezonu 18 galibiyet, 10 mağlubiyetle üçüncü sırada tamamlayan ve play-off'a saha avantajıyla giren Bursa temsilcisi, taraftarı önünde kazanarak seride avantajlı duruma geçmeyi hedefliyor.

TRT YAYINLAYACAK

Kazananın büyük bir avantaj yakalayacağı play-off çeyrek final serisi 1. maçı Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak ve saat 18:00'de başlayacak. TRT Spor'dan da canlı olarak ekranlara gelecek karşılaşmayı Zafer Yılmaz, Ziya Özorhon, Halit Can Cihan hakem üçlüsü yönetecek.

İKİ GALİBİYİT GEREK

Üç maç üzerinden oynanacak çeyrek final serisinde iki galibiyete ulaşan taraf adını yarı finale yazdıracak. Serinin ikinci maçı 26 Mayıs Pazar günü saat 16.30'da İstanbul Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde ve olası eşitlik halinde üçüncü maç ise 29 Mayıs Çarşamba günü Bursa'da oynanacak. TOFAŞ Basketbol Takımı bu turu geçmesi halinde play-off yarı finalinde Fenerbahçe Beko-Türk Telekom eşleşmesinin galibiyle kozlarını paylaşacak.

RAKİP TARAFTAR YOK

Karşılaşma öncesi düzenlenen İl Güvenlik Kurulu Toplantısı neticesinde TOFAŞ - Beşiktaş Sompo Japan maçına rakip takım taraftarı alınmayacak.  Ayrıca TOFAŞ tribünlerine rakip takım ürünleriyle giren taraftar, tespit edilmesi halinde salon dışına çıkarılacak.  Mücadelenin bilet satışları biletix.com ve Biletix parekende satış noktalarından gerçekleştirilirken, karşılaşma günü salon gişesinden de 12:00 itibarıyla temin edilebilecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları ise  Öğrenci Tribünü için 20 TL, Normal Tribün için 25 TL, Çekme Tribün için 60 TL, VIP 2 için 70 TL ve VIP 1 için 90 TL olarak açıklandı.

'ENGELSİZ ULAŞIM ARACI' HİZMETTE

Basketbol severleri ücretsiz olarak BursaRay'ın Organize Sanayi ve Nilüfer istasyonlarından TOFAŞ Spor Salonu'na taşıyan 'Basketbus' Beşiktaş Sompo Japan karşılaşması öncesi ilk seferlerini saat 17.00'de gerçekleştirecek. Üstelik Basketbus'lar ile birlikte bu kez 'Engelsiz Ulaşım Araçları' da taraftarlara hizmet verecek. Nilüfer Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçen yeni uygulama kapsamında Engelsiz Tribün'de play-off heyecanı yaşamak isteyen engelli vatandaşlar, salona daha rahat ve kolay bir şekilde ulaşabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.