Hava Durumu

TOFAŞ, OGM Ormanspor'a konuk oluyor!

Hafta içinde Kuban ile 7Days EuroCup'ta TOP 16'ya kalmak adına kritik bir maça çıkacak TOFAŞ, yarın OGM Orman önünde moral arayacak.  

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2019 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2019 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOFAŞ, OGM Ormanspor'a konuk oluyor!

Ali ŞAHİN

BSL'de geçen hafta Pınar Karşıyaka'yı iyi bir oyunla devirmesine karşın hafta içinde çıktığı Litvanya deplasmanında kaybeden TOFAŞ kritik Kuban maçı öncesi OGM Ormanspor'a konuk olacak. Yarın saat 15:15'te başlayacak karşılaşma Ankara Spor Salonu'nda oynanacak. Müsabakayı Erşan Kartal, Mehmet Serdal Ünal ve Can Mavisu hakem üçlüsü yönetecek.

RYTAS'A YENİLDİ

Bu sezon BSL'deki istikrarını sürdürmenin yanı sıra 7Days EuroCup'ta da TOP 16'ya kalmak isteyen TOFAŞ Çarşamba Rytas'a yenilerek tur umudunu son maça bırakmıştı. BSL'de 11 haftayı 8 galibiyet ve 3 yenilgiyle 4, basamakta geçen Mavi Yeşilliler karşılaşmayı kazanarak Salı günü oynayacağı ve kazanırsa tarihinde ilk kez TOP 16'ya kalacağı Kuban maçı öncesi moral depolamaya çalışacak.

4 KEZ KAZANDI

Geçen sezon büyük bir sürprize imza atarak rakiplerinden sıyrılan ve BSL'ye yükselen OGM Ormanspor sezon başında iyi bir bütçeyle takım kurarken lige istediği gibi başlayamadı. İlk galibiyetini 3. Haftada Arel Üniversitesi Büyükçekmece önünde alan Ankara ekibi 11 maçta 4 kez kazanabildi. Başkent ekibi bu performansıyla 11. haftayı 12. basamakta tamamladı. 

KİKANOVİC'E DİKKAT

Bu sezon yükseldiği BSL'de tutunma amacıyla mücadele eden OGM Orman'da 11 haftanın yıldızı Kikanovic oldu. Tecrübeli oyuncu maç başına 20,8 sayı ortalaması ile dikkat çekti. Takımın bir etkili isimi ise tecrübesi ile Cevher Özer.  Bu sezonki 3 yenilgisinin 2'sini deplasmanda alan TOFAŞ'ta ise 11 haftanın en skorer ismi toplamda 201 sayı atan Dewin Williams oldu. ABD'li oyuncu ayrıca geçen hafta BSL'deki 500 sayı barajını aşmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.