Hava Durumu

TOFAŞ, Sigortam.net İTÜ'ye konuk oluyor

Avrupa'daki kritik Badolana maçı öncesi moral depolamak isteyen TOFAŞ ligin galibiyete hasret takımı Sigortam.net İTÜ'ye konuk olacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2020 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2020 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOFAŞ, Sigortam.net İTÜ'ye konuk oluyor

Ali ŞAHİN

Hafta içinde çıktığı Badalona deplasmanından yenilgiyle ayrılarak TOP 16'daki ilk kaybını yaşayan TOFAŞ, yarın ING BSL'de sahne alacak. Bursa ekibi saat 15:15'te ligin zayıf ekiplerinden Sigortam.net İTÜ'ye konuk olacak. Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak mücadelede Osman Sinan İşgüder, Ozan Çakar ve Musa Kazım Çetin hakem üçlüsü görev yapacak.

EKSİK YOK

Sigortam.net İTÜ'yü yenerek hafta içinde oynayacağı kritik TOP 16 maçı öncesi moral kazanmak isteyen TOFAŞ uzun süre sonra ilk kez bir maça tam kadro çıkacak. Statü gereği Avrupa'da oynayamayan Rion Brown'da kafiledeki yerini alacak. Lig'deki 16 maçta 11 kez kazanan TOFAŞ'ın yine en büyük kozu Kaptan Sammy Mejia ve Devin Williams olacak.

TOFAŞ FARKLI KAZANDI

TOFAŞ ve Sigortam.net İTÜ bugünkü maçla kulüp tarihlerindeki 8. randevuya çıkacak. İki takım arasında daha önce oynanan 6'sı TBL'de olmak üzere toplam 7 müsabakanın tamamını kazanan TOFAŞ ilk devre sahasında oynadığı maçta da farka gitmişti. İlk devrede Bursa'da oynana maç 123-80 TOFAŞ üstünlüğü ile tamamlanmıştı. O karşılaşmada 32 sayı atan Devin Williams yıldızlaşmıştı. Aynı zamanda Barış ermiş de double double yapmıştı.

GALİBİYETE HASRET

Sezonun başlamasına 1 hafta kala lige dahil edilen Sigortam.net İTÜ Basket düşük bütçeli kadrosuyla varlık gösteremedi. Takım kadrosunu lig başladıktan sonra kuran İstanbul ekibi oyuncularından beklediği verimi de alamayınca sadece 1 maç kazanabildi. Ligin 5. Haftasında konuk ettiği Ormanspor'u 94-93 yenin Sigortam.net İTÜ ardından çıktığı 11 maçın tamamını kaybetti. Öte yandan takımın en etkili isimlerinden Archie Goodwin geçen hafta sonu düzenlenen All-Star etkinliğinde MVP seçilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.