Hava Durumu

TOFAŞ, yarın Krasnodar'ı konuk edecek! Zor ama imkansız değil...

TOFAŞ, ilk maçında elinden kaçırdığı şampiyonluk adaylarından Lokomotiv Kuban Krasnodar'ı konuk edecek. TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak zorlu mücadele yarın saat 20:00'de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2018 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2018 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOFAŞ, yarın Krasnodar'ı konuk edecek! Zor ama imkansız değil...

Ali ŞAHİN

EuroCup'ta 7. haftayı 3 galibiyetle geçen TOFAŞ 8. maçında şampiyonluk adaylarından Lokomotiv Kuban Krasnodar'ı konuk edecek. TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak zorlu mücadele yarın saat 20:00'de başlayacak ve Tivibu Spor2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Elias Koromilas, Renaud Geller ve Igor Dragojevic Hakem üçlüsü yönetecek. Geçen hafta Arka Gdynia'yı yenen TOFAŞ 3. galibiyetine imza atmış ve 4. basamağa yükselmişti. Geçen hafta Limoges deplasmanına giden Kuban ise rakibini 72-64 yenerek Son 16'ya kalmayı garantiledi. Öte yandan Limoges'in yenilmesiyle birlikte Alba Berlin de son 16'ya giden 2. biletin sahibi olmuştu.

FARKLI YENİLGİ

İki takım arasında Rusya'da oynanan maçı ev sahibi ekip farklı kazanmıştı. Bursa ekibi ilk maça kafa kafaya başlasa da birinci çeyrek 22-18 devre de 42-38 ev sahibi takım üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. TOFAŞ 3. Çeyrek başında farkı 2 sayıya indirse de kısa sürede oyun temposunu bulan Kuban farkı açmaya başlamış ve son 10 dakikaya 64-50 üstün girerken maçı da 95-72 kazanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.