Hava Durumu

'Topuklu Kramponlar' özel öğrenciler için top koşturdu

Bursa'da 'Topuklu Kramponlar' Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Merkezi çocukları yararına sahaya çıktı. 19 Aralık Salı günü Galatasaray Futbol Okulu'nda gerçekleştirilen maçta toplanan tüm gelir özel çocuklara bağışlandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2017 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2017 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Topuklu Kramponlar'  özel öğrenciler için top koşturdu

Topuklu Kramponlar Firmacılar ve Medyacılar takımı, gerçekleştirdiği 3 projesinin ardından bu kez de Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Merkezi'nde okuyan özel çocuklar için sahaya çıktı. İş kadınları ve basın mensubu kadınların karşılaştığı maçta toplanan tüm gelir Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Merkezi öğrencilerine bağışlandı.

Organizasyonu düzenleyen Semre Teke ve Sibel Kavçin, maça katılan ve sponsor olan firmalar sayesinde özel çocukların hepsine destek olabildiklerini belirtip, "Katılımcılarımız sayesinde bu projeyi dördüncü kez gerçekleştiriyoruz. Destekler sayesinde 146 özel çocuğumuza mont, eğitici materyal ve kişisel temizlik ürünleri temin ettik. Projemizdeki amaç farkındalık oluşturmak" dedi.

Topuklu Kramponlar projesi kapsamında gerçekleştirilen dördüncü maça Yıldırım Belediyesi büyük destek verdi. Maçı izlemeye gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal, maç sonunda oyunculara madalya ve ödüllerini takdim etti.

Maçta Firmacılar takımında Esra Şahiner Çırpar, Elif Akal, Tuğba Çelik, Suzan Pamuk Tekin, Zerrin Gül Kadıoğlu, Özgül Çiçek Yılmaz, Meyra İlknur Mısır, Sibel Taner Hacıoğlu, Melek Köni ve Serap Uzun forma giydi.

Medyacılar takımında ise Semra Teke, Sibel Kavçin, Dilara Gençler, Demet Uyanık, Hayriye Turgut, Seda Aydın, Sibel Barutçu, Funda Kubat, Enise Dikmen ve Melis Lüleci forma giydi.

Topuklu Kramponlar ilk projelerini yardıma muhtaç 2 kanserli anneye destek olmak amacıyla, ikinci projelerini Ampüte Spor Kulübü'ne dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla, 3. projelerini Orhaneli'nde kurulacak engelli atölyesine yardım amaçlı gerçekleştirmişti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.