Hava Durumu

'Tosuncuk' Mehmet Aydın'ın kayınpederi teslim oldu! İşte ilk ifadeleri...

Çiftlik Bank'ın kurucusu firari sanık Mehmet Aydın'ın hakkında yakalama kararı bulunan kayınpederi Hakan Soysal, teslim oldu. Soysal, ifadesinde şirketini sattığı Mehmet Aydın'ın kendisini de işten çıkardığını söyleyerek, "Kızımla evlendikten sonra Uruguay'a gittiler. Kızım, beni arayıp Türkiye'ye gelmek istediğini söyledi. Kızıma kötü davranıyormuş, uyuşturucu kullanıyormuş" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2019 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2019 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Tosuncuk' Mehmet Aydın'ın kayınpederi teslim oldu! İşte ilk ifadeleri...

Anadolu 6. Ağır ceza mahkemesinde 1 Temmuz 2019 tarihinde ifade veren sanık Hakan Soysal, Çiftlik Bank'ın sahibi olarak bilinen Mehmet Aydın'ı kızı Sıla Aydın ile 2017 yılı Nisan ayında evlendiği için tanıdığını söyleyerek, "Mehmet Aydın ile ilk kez 2017 yılı Ocak ayında Bursa'daki evime kızımla evlenmek istediğini söylemek için geldiğinde tanışmıştım. Ben bir şirkette pazarlama müdürü olarak çalıştım. Şirketimi ortaklarımla beraber Çiftlik Bank olarak bilinen Fame Game şirketine sattık, şirketi satın alma teklifi Mehmet Aydın'dan geldi. Şirketi satmamıza rağmen şirkette 1 ay kadar daha maaşlı olarak çalıştık. Sonrasında şirketi satın alan şirketin yeni yöneticileri bizi işten çıkardı" dedi. 

"Kızıma kötü davranıyormuş, uyuşturucu kullanıyormuş" 

Mehmet Aydın'ın kendisine bilgisayar yazılımcısı olmadığını söylediğini belirten Soysal, "Kızımla evlenmeden önce yaptığım araştırmada bilgisayar yazılım işi yaptığını öğrenmiştim. Herhangi bir sabıkası olmadığını da karakollardan yaptığım araştırmada öğrendim. Kızımla evlendikten 1 ay kadar sonra Uruguay'a gittiler. Kızım oradan beni arayıp Türkiye'ye gelmek istediğini söyledi. Kızıma kötü davranıyormuş, uyuşturucu kullanıyormuş. Kızımı başka kadınlarla aldatmış. Bunun üzerine bir bahane ile kızımın Türkiye'ye gelmesini sağladık bir daha da göndermedim" diye konuştu. 

"Korumalarını tehdit amaçlı evime gönderdi" 

"Mehmet Aydın korumalarını tehdit amaçlı evime bile gönderdi. O zaman şikayetçi olmadık" diyen sanık, "Kızım Mehmet Aydın aleyhine boşanma davası açtı. Dava devam ediyor, dolandırıcılık suçu işlemek amacıyla örgüt kurma iddiaları hakkında hiçbir ilgim yoktur. Kaldı ki sattığımız şirkette sigortalı çalışırken bile işten çıkarıldım. Kızım Sıla Aydın Bursa'da yanımdadır" ifadelerini kullandı. 
Suçlamaları kabul etmediğini söyleyen sanık Hakan Soysal hakkındaki yakalama kararı kaldıran mahkeme, Soysal'ı serbest bıraktı. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.