Hava Durumu

Trabzon'dan acı haber

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle çatışma çıktı. Maçka'da yaşanan sıcak temasta 1 astsubay kaldırıldığı hastanede şehit düştü.1 güvenlik görevlisi ve 1 sivil vatandaşın da olayda yaralandığı,hastanede tedavilerinin devam edildiği ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2017 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2017 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Trabzon'dan acı haber

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Maçka ilçemiz kırsalında yapılan istihbarat çalışmaları sonucu 9 Ağustos tarihinde başlatılan operasyon sırasında, 11 Ağustos tarihinde, bugün saat 15.00'te bölücü terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sağlanmış olup operasyonel faaliyet devam etmektedir."

Sıcak temasın sağlandığı bölgeye çok sayıda güvenlik gücünün sevk edildiği öğrenildi.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Maçka kırsalında PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandığını belirterek "O bölgede istihbarat çalışması yapmıştık. 2 gün önce başlatılan bir operasyon vardı. Operasyon kapsamında sıcak temas sağlandı. Sıcak temas bir süre sonra kesildi. Bölgede arama tarama faaliyeti sürüyor" dedi.

Çatışmanın Köprüyanı Mahallesi kırsalında çıktığı iddia ediliyor.

HASTANEDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Gelen son bilgilere göre 1 astsubay kaldırıldığı hastanede şehit düştü.Olayda yaralanan bir güvenlik personeli ile bir sivil vatandaşın tedavilerinin sürdüğü ifade edildi.Bölgede operasyon başlatıldı.

MAYIS AYINDA 1 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

Hatırlanacağı üzere Trabzon'un Maçka İlçesinde Mayıs ayında, Jandarma ekiplerine PKK'lı teröristler ateş açmıştı. Açılan ilk ateşte Uzman Onbaşı Osmangazi Çetingöz yaralanmış, kaldırıldığı hastanede doktorların da tüm müdahalelerine rağmen şehit düşmüştü...

Bölgedeki teröristler aranıyordu.

Trabzon'da yerel basının geçtiği haberlere göre bölgeye Özel Harekat polisleri ve komandoların sevk edildiği bildiriliyor.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.