Hava Durumu

Trabzonspor sahadan yenik ayrıldı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4'üncü maçında Trabzonspor, Rusya temsilcisi Krasnodar'a konuk oldu. Bordo-mavili takım birçok eksikle çıktığı karşılaşmada rakibine 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Trabzonspor 1 puanda kaldı ve Avrupa macerası grup aşamasında noktalandı...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Trabzonspor sahadan yenik ayrıldı

Trabzonspor genç ağırlıklı bir kadro ile çıktığı Krasnodar deplasmanından puansız döndü. Bordo-mavililer mücadeleden 3-1 mağlup ayrılarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Krasnodar'ın gollerini Fernandes (2) ve Ignatev atarken Trabzonspor'un tek golü Nwakaeme'den geldi..

"Zorlanıyorum"
 

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Rusya'nın Krasnodar takımına 3-1 yenilerek tur atlama şansını kaybeden Trabzonspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, "Zorlanıyorum, gerçekten zorlanıyorum. Birçok şeyi söylemekte de zorlanıyorum, sadece yaşıyorum. Ancak hedeflerden kopmadan ikinci yarıya ulaşırsak inşallah daha hazırlıklı bir Trabzonspor olarak başlayacağımızı umut ediyorum." dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, grupta zor bir müsabakaya çıktıklarını belirterek, "Tabii daha önceki basın toplantısında ifade etmiştik, kendi içimizde birçok zorluğu yaşıyoruz diye. Genç takımdan aldığımız oyuncular dahil olmak üzere kullanma imkanı veremediğimiz oyuncuları dahil ettik. Maç kaybettik ama en azından geleceğe bakma adına bu genç kardeşlerimizin uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet edebilme noktası içerisinde öz güven olarak kabul ettiğimizi söyleyebiliriz." diye konuştu. 

İlk gole kadar saha içinde doğru duruşu yapmaya çalışan bir takımın olduğunu aktaran Karaman, "Pozisyon bulduk, gol yapabilirdik. İyi bir rakibe karşı oynadık. Kendi adımıza görev verdiğimiz oyunculardan görmek istediğimiz performansın yakınını gördük. Bireysel olarak zaman zaman hata yaptılar. Onlara kızmayacağız, saracağız, sarmalayacağız, eksiklerini gidermeye çalışacağız. Uzun süre Trabzonspor'a hizmet ettirmeye gayret göstereceğiz. Rakibimizi tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.