Hava Durumu

Trump'ın gökdeleni yandı!

Başkan Trump'ın evinin bulunduğu Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı. 67 yaşındaki bir kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili açıklama yapan Trump, binanın iyi inşa edildiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2018 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2018 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Trump'ın gökdeleni yandı!

ABD'nin New York kentinde ABD Başkanı Donald Trump'ın evinin ve ofislerin bulunduğu Trump Tower binasında yangın çıktı. Yangının, binanın 50. katındaki bir dairede başladığı belirtildi. New York polisi, yangından çıkarılan 67 yaşında bir kişinin hastaneye kaldırıldığını ancak burada müdahaleye rağmen kurtarılamadığını bildirdi. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangın dolayısıyla Trump Tower'ın çevresindeki sokaklar trafiğe kapatıldı. Olay yerine sevk edilen yaklaşık 200 kişiden oluşan itfaiye ekibi yangını kısa sürede kontrol altına aldı. New York İtfaiye Departmanı, yangında 4 itfaiyecinin de hafif yaralandığını bildirdi. Trump ise olaya ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamada yangının kontrol altına alındığını ifade etti ve itfaiyecilere teşekkür etti. Trump ayrıca binanın iyi inşa edildiğini kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.