Hava Durumu

Trump'tan 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması: 'ABD'li müfettişler olaya dahil oldu'

Dünyanın gündemine oturan kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili yeni bir açıklama yapan ABD Başkanı Trump, "Bu konuda çok sertiz. Amerikalı müfettişler olaya dahil oldu. Gazeteciye ne oldu öğrenmek zorundayım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2018 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2018 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Trump'tan 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması: 'ABD'li müfettişler olaya dahil oldu'

ABD Başkanı Donald Trump'tan, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürüldüğü iddia edilen gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili bir açıklama daha geldi. Fox News'a konuşan Trump, Türkiye'deki Amerikalı soruşturmacıların Kaçıkçı vakasını inceleyeceğini duyurarak "Ne olduğunu ortaya çıkarmak zorundayım" dedi. Trump, "Bu konuda çok sertiz. Orada soruşturmacılarımız var ve Türkiye ile birlikte çalışıyoruz, açıkçası Suudi Arabistan'la da birlikte çalışıyoruz. Ne olup bittiğini ortaya çıkarmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Trump dün de Türkiye ile yakın çalıştıklarını belirterek "Bu çok üzücü bir durum, çok kötü bir durum. Böyle bir şeyin bir gazetecinin ya da herhangi bir kimsenin başına gelmesine izin veremeyiz... Sonuna kadar gideceğiz... Kimin yaptığını bulacağız" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.