Hava Durumu

Trump'tan Hilal Kaplan'a: Gazeteci olduğunuza emin misiniz?

ABD Başkanı Donald Trump, Erdoğan'la birlikte gerçekleştirdikleri basın toplantısında Türkiye'den 'sadece dost canlısı' gazetecilerden soru alınacağını söyledi. Trump, Erdoğan'dan birini seçmesini isterken; Cumhurbaşkanı'nın tercihi Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan oldu. Kaplan'ın kendisine yönelttiği sorunun ardından bir soru da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sormasını isteyen Trump, Kaplan'ın duraklamasının ardından, "Haber yaptığınıza emin misiniz? O soruyla Türkiye için çalışmıyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2019 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2019 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Trump'tan Hilal Kaplan'a: Gazeteci olduğunuza emin misiniz?

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'daki görüşmelerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte gerçekleştirdikleri basın toplantısında Türkiye'den 'sadece dost canlısı' gazetecilerden soru alınacağını söyledi. Trump, "Sadece dost canlısı gazeteciler, onlardan çok fazla yok zaten" sözlerinin ardından Erdoğan'dan birini seçmesini isterken; Cumhurbaşkanı'nın tercihi Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan oldu.

Kaplan'ın kendisine yönelttiği sorunun ardından bir soru da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sormasını isteyen Trump, Kaplan'ın duraklamasının ardından da şunları söyledi:

"Haber yaptığınıza emin misiniz? O soruyla Türkiye için çalışmıyor musunuz?"

ABD Başkanı'nın yorumu, iki liderin gülüşmesine sebep oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.