Hava Durumu

Turgay Erdem'den sendikacılara destek! 'Benim için çok değerli...'

Sendika temsilcileriyle bir araya gelen CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, "İşçilerimize sahip çıkmak konusunda bundan sonra da elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2019 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2019 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Turgay Erdem'den sendikacılara destek! 'Benim için çok değerli...'

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, sendika temsilcileriyle bir araya geldi. Erdem, "Kentimizde işçilerimize sahip çıkmak konusunda elimizden geleni yapmaya çalıştık, bundan sonra da çalışacağız" dedi.

Turgay Erdem, ilk olarak Türk-İş'e bağlı Banka Finans ve Sigorta İşçileri Sendikası (Bass-Sen) Marmara ve Akdeniz Bölge Şube Başkanı Şahin Özkaya ile buluştu. Erdem'e sektörün genel değerlendirmesini yapan Özkaya, seçim yarışında başarılar diledi.

Ardından Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş ) 8.Bölge Temsilciliği'ni ziyaret eden Erdem, burada farklı sendikaların yöneticileri ve temsilcileriyle bir araya geldi. Bölge Temsilcisi Ruhi Biçer'in de hazır bulunduğu toplantıda sendika yönetici ve temsilcileri görüş ve önerilerini Erdem'le paylaştılar.

Erdem, bir sosyal demokrat olarak emeğin en önemli değerlerden biri olduğuna dair inancına değinerek, "Nilüfer'i ilmek ilmek işlerken 15 yılı geride bıraktım. Bu dönemde kent yönetimine adayım. Bu,daha büyük bir sorumluluktur. Çağdaş kentleşme konusunda emek veriyorum. Emekçi biri olarak sendikalarımızın toplumdaki yeri benim için değerli. Çünkü çalışanların temsilcilerisiniz. Düşüncelerinize ve amaçlarınıza önem veriyorum" dedi.

Emeğin ve özgürlüğün savunmasını yapmanın özveri istediğini ifade eden Erdem, şunları söyledi:

"Kentimizde işçilerimize sahip çıkmak konusunda elimizden geleni yapmaya çalıştık, bundan sonra da çalışacağız. Bu, kendi personelimiz için de geçerli. İhtiyaç duyduğunuz konularda sendika temsilcilerimize destek vermeye hazırız."

Bölge Temsilcisi Ruhi Biçer ise Erdem'e ziyareti için teşekkür ederek başarı dileğinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.