Hava Durumu

Turgay Erdem hız kesmiyor! 'Mahalleli de yönetime katılmalı'

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Çalı'daki kahvehaneleri ziyaret ederek, vatandaşların sorun, görüş ve önerilerini dinledi. Erdem, "Daha güçlü bir yönetim için mahallelinin de yönetime fikir ve önerileriyle katılmasının gerekliliğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2019 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2019 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Turgay Erdem hız kesmiyor! 'Mahalleli de yönetime katılmalı'

Erdem, seçim çalışmaları kapsamında kahvehane ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Çalı Mahallesi'ndeki kahvehaneleri ziyaret eden Erdem, sokağın nabzını tutmaya, Nilüferlilerle iç içe olmaya devam ediyor.  Mahalle sakinleriyle çay içip sohbet eden Erdem, kentliliğin en önemli özelliklerinden birinin sıklıkla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi.

Vatandaşların bir araya geldiği kahvehanelerde mahallelilerin öneri ve sorunlarının tartışmak için iyi fırsat olduğunu belirten Erdem, bu nedenle kahvehane ziyaretlerini çok önemsediğini söyledi. Erdem, mahalle sakinlerinin görüş ve sıkıntılarını dinledikten sonra şöyle konuştu:

"Mahalleli olmak demek, birlik olmak, bir arada olmak demek. Daha güçlü bir yönetim için mahallelinin de yönetime fikir ve önerileriyle katılmasının gerekliliğine inanıyorum. Bu nedenle söyledikleriniz, paylaştıklarınız benim için son derece önemli. Sokağın sesini sizler bana duyuruyorsunuz. Bu bakımdan kahvehanelerimiz, dükkanlarımız her zaman ziyaret ettiğiniz yaşam alanları. Nilüfer'de yeni dönemde de ziyaretlerimizi sürdüreceğiz."  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.