Hava Durumu

Turgay Erdem, site sakinleriyle buluştu! 'Çağdaş ve gelişen bir Nilüfer için şart'

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Ataevler ve Çalı mahallelerindeki site sakinleriyle buluşarak sorun ve önerilerini dinledi. Büyükşehir Belediyesi ile çalışmanın önemine değinen Erdem, "Sizlerden Nilüfer'de kendi adıma destek isterken Büyükşehir'de ise sayın Mustafa Bozbey için destek istiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2019 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2019 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Turgay Erdem, site sakinleriyle buluştu! 'Çağdaş ve gelişen bir Nilüfer için şart'

Erdem, toplumun en küçük yapıtaşı olan ailelerin huzur ve güvenle yaşamını sürmeleri için Nilüfer Belediyesi'nin üstüne düşen her şeyi yaptığını ve yapacağını belirterek, bu bakımdan site toplantılarına katılmayı önemsediğini söyledi. Erdem, site sakinlerinin sosyal donatı alanlarından altyapı sorunlarına kadar dile getirdikleri tüm sorulara yanıt verdi.

Kentlilik bilincinin mahalle kültüründen doğduğunu ifade eden Erdem, site sakinlerinin kentsel dönüşüm ile ilgili sorunlarını da dinledi. Çağdaş ve gelişen bir Nilüfer için Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmanın önemine işaret eden Erdem, "Sizlerden Nilüfer'de kendi adıma destek isterken Büyükşehir'de ise sayın Mustafa Bozbey için destek istiyorum" dedi.

Site sakinlerinin fikir ve önerilerini dinleyen Erdem, "Bugün burada talep ettiğiniz tüm istekleri not alıyoruz. İşbaşı yaptığımızda tüm bu talep ve önerileri tek tek değerlendireceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.