Hava Durumu

Turizm Bakanı'nın eşi Pervin Ersoy: Eşim çok kızdı, sabaha kadar ağladım

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, evdeki çalışanına dolarla bayram harçlığı verirken çektirdiği fotoğrafla ilgili Habertürk yazarı Sevilay Yılman'a konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2019 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2019 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Turizm Bakanı'nın eşi Pervin Ersoy: Eşim çok kızdı, sabaha kadar ağladım

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Ramazan Bayramı'nda bir çalışanına elini öptürüp harçlık verirken çekidniği fotoğraı sosyal medyadan paylaşınca büyük tepki almıştı.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman,  Pervin Ersoy'la fotoğraf üzerine yaptığı konuşmayı, "Bakanın eşi: Kabus gibi çöktü üzerime o fotoğraf" başlığı bugünkü köşesine taşıdı.

İşte yazının ilgili bölümü:

"(...) Bir iki saniye bekledi Pervin Hanım cevap vermeden önce... Sonra dönüp bizimle beraber olan iki arkadaşına; "Doğruyu mu söyleyeyim, yoksa politik bir cevap mı vereyim" dedi...

Ama o kadar samimi, içten bir insan ki... Onlar daha 'şöyle yap, böyle yap' demeden; "Doğruyu söylüyorum size! Çok kızdı bana! Aşırı tepki gösterdi. Ve aşmak için ben çabalarken... Sabahlara kadar uyumadan ağlarken... O yanımda olmadı. Bu da tabii beni daha çok sarstı. Tamam bizim Mehmet mükemmeliyetçidir. Bunu onu yakından tanıyan herkes bilir. O asla hata kabul etmez ama bu olayda azıcık da olsa yanımda durmasını isterdim... Çünkü o da biliyor ki olay tamamen espriydi ve tamamen benim iyi niyetim dolayısıyla meydana gelmiş bir durumdu. Hataydı yaptığım evet. Düşüncesizlikti. Onun siyasi kimliği olduğunu unutmamalıydım. Niyetim iyi de olsa, kötü niyetli insanların bunu onun siyasi itibarını zedelemek, hırpalamak için kullanabileceğini düşünmeliydim..." dedi..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.