Hava Durumu

Türk futbol tarihine geçecek olay! Sadece 4 saat sürdü...

Son dakika gelişmesi... Süper Lig ekibi Kasımpaşa, bugün sözleşme imzaladığı teknik direktör İbrahim Üzülmez ile 4 saat sonra yolları ayırma kararı aldı. Konuyla ilgili Kasımpaşa'dan açıklama geldi

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2019 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2019 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türk futbol tarihine geçecek olay! Sadece 4 saat sürdü...

Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, bugün öğlen saatlerinde sözleşme imzaladığı teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı.

İbrahim Üzülmez'in bugün gerçekleştirilen imza töreninden yaklaşık 4 saat sonra ayrılık haberi duyuruldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kasımpaşa Kulübü, "Sayın İbrahim Üzülmez ile bugün sözleşme müzakereleri sırasında fikir ayrılıkları yaşanmış ve taraflar sözleşme imzalamaktan karşılıklı olarak vazgeçmişlerdir" ifadelerini kullanıldı.

AYDINSPOR 1923'TE 6 SAAT SÜRMÜŞTÜ

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923'de, Şubat 2018'de öğle saatlerinde resmi tören düzenlenen Teknik Direktör Göksel Özdemir'in sözleşmesi 6 saat sonra fesih edilmişti. Göksel Özdemir, 20 Şubat 2018'de sezon sonuna kadar kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı saat 13.00'de Hüseyin Aksu Tesisleri'nde düzenlenen resmi törende attı. İmza törenin hemen ardından fikir ayrılıkları yaşanmaya başlanan Göksel Özdemir'in sözleşmesi saat 19.00 sıralarında fesih edildi.

Özdemir'in 6 saatlik görev süresinin sona erdiğini duyuran Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Özgür Kızıl, "Aydınspor 1923 Kulübü Teknik Direktörlüğü noktasında prensipte anlaşmaya vardığımız Teknik Direktör Göksel Özdemir ile bazı şartların uyuşmaması üzerine yolları ayırmış bulunmaktayız" ifadelerini kullanmıştı.

KEMAL ÖZDEŞ MAÇA ÇIKAMADAN VEDA ETTİ

2015/16 sezonunda Elazığspor ile anlaşmaya varan Kemal Özdeş 4 Ocak'ta imza attığı Gakkoşlar'a 15 Ocak'ta veda etti ve görev süresi sadece 11 gün sürdü. 2014 yılında İlhan Cavcav'ın 29 Mayıs'ta göreve getirdiği Özdeş, hazırlık döneminin ardından maça çıkamadan 10 Temmuz'da Başkent ekibine veda etmişti.

BAYRAM BEKTAŞ 26 GÜN ÇALIŞABİLDİ

Devre arasında Ankaragücü ile anlaşan Bayram Bektaş, 9 Aralık'ta 15. hafta sonunda, sezona başladığı Göztepe'den ayrılmak durumunda kalmıştı. Bektaş, 19 Aralık'ta ise MKE Ankaragücü'ne imza atıp 17. hafta maçında sahasında konuk ettiği eski takımı Göztepe'ye 3-0 mağlup olmuştu. Bayram Bektaş böylece Başkent ekibinde yalnızca bir resmi maça çıkabildi ve kulübü 26 gün çalıştırabildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.