Hava Durumu

Türkiye Bursalı polisi konuşuyor... Dalga dalga yayılan görüntülere tebrik yağdı!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde görev yapan Bursalı polis memuru Barbaros Hatunoğlu'nun devriye sırasında aç kalan yaban kuşlarına yem verirken çektiği video izlenme rekorları kırdı. Görüntüleri dalga dalga yayılan polis memuru, "Bu vatan dağıyla, taşıyla, ovasıyla, bağıyla, havada uçan aç kuşlarıyla bizim. Biz sahip çıkmazsak kimse bize sahip çıkmaz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2019 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2019 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye Bursalı polisi konuşuyor... Dalga dalga yayılan görüntülere tebrik yağdı!

Polis memurunun karlar altındaki Kırşehir'in Kaman ilçesinde yaban kuşlarına yem atarken çekilen videosu sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Olayın başrolündeki polis memuru Barbaros Hatunoğlu Bursalı.

3 yıldır Kaman'da görev yapan Hatunoğlu, devriye gezdiği sırada yaban kuşlarını beslemek için kilolarca yem aldı.

Bir yandan görevini yapan, bir yandan da soğuk ve kar altındaki Kaman'da yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban kuşları için doğaya yem atan Hatunoğlu'nun bu anları birlikte görev yaptığı arkadaşı tarafından videoya çekildi.

Videoda yeni yıl mesajı veren Hatunoğlu, yaban hayvanlarının unutulmaması gerektiğini dikkat çekerek, "Dünyanın her yerinde süregelen savaşlardan dolayı acı çeken insanların acılarının son bulmasını diliyorum. Bu vatan bizim. Dağıyla, taşıyla, ovasıyla, bağıyla, havada uçan aç kuşlarıyla. Biz sahip çıkmazsak kimse bize sahip çıkmaz" dedi.

Barbaros Hatunoğlu'nun sosyal medyada yayınlanan videosu kısa sürede ilgi odağı oldu. Davranışı ile dikkatleri üzerine çeken Hatunoğlu'na örnek polis yorumları yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.