Hava Durumu

Türkiye daha çok üretmeli

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi herkes, hükümetten gelecek olan bayram tatili açıklamasına kilitlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Ekonomi Bakanı Zeybekci "Türkiye olarak tatilden daha çok çalışmaya ve üretmeye ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili alınacak kararlara da saygı duyuyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2017 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2017 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye daha çok üretmeli

MÜSİAD Yönetim Kurulu üyelerini kabulünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nihat Zeybekci, "Türkiye olarak tatilden daha çok çalışmaya ve üretmeye ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili alınacak kararlara da saygı duyuyorum" dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın arefe öncesine gelmesi nedeniyle turizmciler, 28-29 Ağustos'un da eklenerek 10 gün tatil olmasını talep ediyor.

TÜRSAB: 1 MİLYON KİŞİ TATİLE ÇIKAR

AA'ya konuşan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, geçen yıl Kurban Bayramı'nın 9 gün olarak gerçekleştiğini, bunun neticesinde de turizm sektöründe önemli bir hareketlilik yaşandığını anımsatarak, "2016 yılı Kurban Bayramı döneminde seyahat acenteleri kanalıyla tatile çıkan kişi sayısı 700 bin civarında gerçekleşmişti. Bu yıl da tatil süresinin uzaması ve son dakika rezervasyon taleplerinin artması durumunda 1 milyonun üzerinde vatandaşın tatile çıkmasını ve 1 milyar lira gelir elde edilmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.