Hava Durumu

Türkiye Eren'in şehadetine ağlıyor

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada ağır yaralanan 16 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehit Eren'in sosual medya hesabında yaptığı paylaşım Twiter'da TT oldu

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2017 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2017 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye Eren'in şehadetine ağlıyor

İki gün önce Maçka Köprüyanı mahallesi eski muhtarı Hasan Bülbül'ün evinden ailesi yaylada olduğu sırada evden yiyecek çalındığı ihbarı üzerine bölgeye giden ve terör şüphesi ile bölgede arama tarama faaliyetinde bulunan güvenlik güçleri, 16 yaşındaki evin oğlu Eren Bülbül'ü de yanlarına alarak mahalledeki evin olduğu yere gittiler. Bu sırada güvenlik güçlerinin geldiğini gören terör örgütü mensupları ateş açtı. Açılan ilk ateş sırasında ağır yaralanan ve ambulansla KTÜ Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Bülbül, burada yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit haberini alan yakınları hastane acil servis önünde fenalık geçirdi.

"BİRİ DE ÇIKIP DEMİYOR Kİ EREN İYİ Kİ VARSIN"

 Eren'in şehadeti ailesini ve ülkeyi yasa boğdu. Eren Bülbül'ün 2 ay önce sosyal medyadaki  Facebook hesabından yaptığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımı dün akşam Twitter'da TT oldu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.