Hava Durumu

Türkiye güne gözaltılarla uyandı! 23 ilde operasyon...

Konya merkezli 23 ilde, FETÖ soruşturması kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görevli 43'ü muvazzaf, 70 askeri hakkında yakalama kararı verildi.  Ekonomi ve Aile Bakanlığı'ndaki FETÖ yapılanmasına yönelik operasyonda ise ByLock kullanıcısı oldukları gerekçesi ile 28 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2018 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2018 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye güne gözaltılarla uyandı! 23 ilde operasyon...

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, daha önce gözaltına alınan örgütün mahrem imamlarının vermiş olduğu ifadeler ve yapılan çalışmalar sonucunda Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevli askeri personele yönelik çalışma başlatıldı. Bunun üzerine bu sabah eş zamanlı olarak Konya merkezli 23 ilde 43'ü muvazzaf 70 şüpheliyi yakalamak için operasyon başlatıldı. 27 şüphelinin soruşturma kapsamında daha önceden açığa alındığı ve görevden ihraç edildiği belirtildi. Gözaltıların olduğu ve operasyonun sürdüğü belirtildi.

ESKİ BAKANLIIK ÇALIŞANLARINA OPERASYON

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör suçları soruşturma bürosu tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında; Ekonomi ve Aile bakanlığı eski personeli 28 kişiye yönelik olarak şüphelilerin ByLock kullanıcısı oldukları gerekçesi ile gözaltı kararı verilerek operasyon başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.