Hava Durumu

Türkiye'nin gündemine oturan görüntülere MHP'den çok sert tepki: 'Suriye kaçkınları...'

Yılbaşı kutlamaları sırasında Taksim Meydanı'nda Suriyelilerin bayrak açıp ve sloganlar atmasına MHP Bursa Milletvekili Vahapoğlu'ndan sert tepki geldi.  Vahapoğlu, "Suriye kaçkınları Taksim meydanında "Suriye Suriye" sloganları atarak yılbaşı kutlaması yapıyor. Entegrasyon sevdasından vazgeçilip geldikleri yere biran önce gönderilmeleri gerekir" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2019 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2019 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye'nin gündemine oturan görüntülere MHP'den çok sert tepki: 'Suriye kaçkınları...'

İsmail ARSLAN

Taksim Meydanı 2019 yılının ilk dakikalarında alışılmışın dışında bir kutlamaya ev sahipliği yaptı. Meydanda çoğunluğunu Suriyeli genç erkeklerin oluşturduğu kalabalık, bayraklı-sloganlı 2019 kutlaması yaptı. Bir Türk genci tarafından çekilen görüntüler ise sosyal medyada hem yeni yılın en çok izlenen videosu oldu hem de büyük tepki çekti.

MHP'DEN SERT TEPKİ

Sosyal medyada yayılan görüntülere bir tepki de MHP'den geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, "Suriye kaçkınları Taksim meydanında "Suriye Suriye" sloganları atarak yılbaşı kutlaması yapıyor. Entegrasyon sevdasından vazgeçilip geldikleri yere biran önce gönderilmeleri gerekir" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.