Hava Durumu

Türkiye'nin gündemine oturan olayda flaş gelişme! Doktor da açığa alındı...

Sağlık Bakanlığı, Giresun'da 82 yaşındaki Yusuf Topal'a biber gazı sıkıp ters kelepçe takıp yerde sürükledikten sonra ölümüne sebep olan iki polis memurunu çağıran hekimin açığa alındığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2018 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2018 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye'nin gündemine oturan olayda flaş gelişme! Doktor da açığa alındı...

Giresun'da 82 yaşındaki Yusuf Topal, yürüme güçlüğü çeken 82 yaşındaki eşi Fatma Topal'ın kronik hastalıkları için kullandığı ilaçların bitmesi üzerine 15 Temmuz Şehitler Aile Sağlığı Merkezi'ne gitmiş, burada reçete yazmayan doktor Ö.Y. ile tartışmıştı.

Doktorun polis ekiplerini çağırması üzerine sağlık merkezine giden polisler, 82 yaşındaki adamı gözaltına almak istemişti. Polisler, kendilerine direnen Topal'a önce biber gazı sıkmış, ardından da ters kelepçeleyerek yerde sürüklemişti. Yaşananların ardından Topal kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

POLİSLER AÇIĞA ALINDI

Giresun'da aile hekiminin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alınmak istenen 82 yaşındaki Yusuf Topal'ın, çıkan arbedede fenalaşarak hayatını kaybetmesiyle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı, iki polis valilik tarafından açığa alındı.

BAKAN SOYLU'DAN TELEFON

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, acılı aileye telefonla arayarak  taziye dileklerini iletti. Ailenin akrabası ve avukatı Hicran Akkaya Şenol, Bakan Soylu ile yapılan görüşmeyle ilgili, "Çok sağ olsunlar devlet erkanından. Böyle bir nezaket gösterdiler, ilgilendiler. Biz de teşekkürlerimizi ilettik Sayın Bakanımıza. Olayın üzerinin kapanmayacağını iletti bize. Halen tedavi alıp alamadığımızı sordu" diye konuştu.

DOKTOR DA AÇIĞA ALINDI

Sağlık Bakanlığı 82 yaşında vatandaşın ölümüyle sonuçlanan olayda polisleri çağıran hekimin açığa alındığını duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.