Hava Durumu

Türkiye yasta! Şehit sayısı yükseliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa ziyareti öncesinde Hakkari'deki patlama ile ilgili son rakamı açıkladı. Erdoğan açıklamasında "7 şehidimiz, 25 yaralımız var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2018 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2018 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye yasta! Şehit sayısı yükseliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa ziyareti öncesinde Hakkari'deki patlama ile ilgili açıklama yaptı. Erdoğan açıklamasında "Mühimmat depomuzun patlamasında 7 şehidimiz, 25 yaralımız var. Rabbimden yaralılarımıza da şifalar diliyoruz, şehitlerimize rahmet diliyoruz." dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Oradaki bir mühimmat depomuzun patlamasında 7 şehidimiz var. Bunun dışında 25 yaralımız var. Bu yaralılarımızın bir kısmı Hakkari'deki hastanelerde, Van ve ağır olan dört yaralımızı da şu anda Ankara'ya ambulans uçakla getiriyorlar. İnşallah tedavilerine burada devam edecek. Rabbimden yaralılarımıza da şifalar diliyoruz, şehitlerimize rahmet diliyoruz.

Biraz sonra Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un daveti üzerine Fransa'ya bir seyahat gerçekleştireceğiz. Bundan bir asır önce insanlık tarihinin en kanlı savaşlarından birinin sona ermesi münasebetiyle düzenlenen bu törenlerin bütün ülkelere bir mesaj vermesini özellikle diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.