Hava Durumu

Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İşte Murat Özdemir'in ilk ifadesi

Murat Özdemir'in 'MasterChef' yarışmasından diskalifiye edilince arasının açıldığı Acun Ilıcalı'ya mesaj göndermek için papağana işkence yapıp bacağını kırdığı ortaya çıktı.  Önce serbest bırakılan sonra tekrar gözaltına alınan Özdemir'in ifadesinde "Haksız yere diskalifiye edildim ve görüntüleri alkolün etkisiyle çektim" dediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2018 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İşte Murat Özdemir'in ilk ifadesi

Türkiye'nin 'MasterChef' programındaki agresif tavırlarıyla tanıdığı Murat Özdemir'in sosyal medyada dün gece paylaştığı bir görüntü, hayvanseverleri ayağa kaldırdı.

Boğazından tuttuğu papağana işkence yaparak "Acun baba de lan" diyerek küfürler saydıran Murat Özdemir'in paylaştığı görüntüye tepkiler kısa sürede çığ gibi büyüdü. İşkencenin görüntüleri üzerine İstanbul Polisi harekete geçti.  Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  Murat Özdemir'i gözaltına alarak emniyete götürdü.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın talimatıyla yürütülen çalışmada, Özdemir'in işkence yaptığı papağan da kurtarıldı.

BACAĞINI KIRDI

Polis ekiplerinin veterinere götürdüğü papağanın bacağında kırık olduğu belirlendi. İşkenceden kurtarılan papağanın tedavisinin ardından Tarım İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edileceği öğrenildi.

EVİNİN ÖNÜNDE HAYVANSEVERLER TOPLANDI

Alkollü olduğu öğrenilen Özdemir'in Etiler Asayiş Büro Amirliği'nde ilk ifadesi alındı.

Savcılığın, işlemlerin ardından sabah adliyeye gitmesi için serbest bırakılması talimatı verilen Murat Özdemir geceyi karakolda geçirdi. Özdemir'in evinin önünde toplanan kalabalık sebebiyle gece tedbir amaçlı karakolda tutulduğu öğrenildi.

ALKOLE BAĞLADI

Savcılığın yeni bir talimatla polis gözetiminde adliyeye getirilmesini talep ettiği şüphelinin Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne götürülmesi bekleniliyor.

5 AYRI SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Özdemir'in daha önce  'uyuşturucu',  'mala zarar verme', 'aile içi şiddet' gibi suçlardan 5 ayrı kaydı ortaya çıktı.

Bu suçlar sebebiyle denetimli serbestlikten yararlandığı öğrenilen Murat Özdemir'in emniyette verdiği ilk ifadesinde, "Katıldığım yemek yarışmasından haksız yere diskalifiye edildim. Daha sonra toparlanamadım. Dün akşam alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum" dediği öğrenildi.

ADLİYE GİRİŞİNDE İLK SÖZLER

Murat Özdemir İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Yoğun güvenlik önlemleri altıda adliyeye getirilen Özdemir, gazetecilere "Papağana işkence yapmadım. Parmağımı ısırdı" dedi.

BURSA'DA SATILIK 5 KATLI BİNA! BU FIRSATI KAÇIRMAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.