Hava Durumu

Türkyılmaz'a davul zurnalı karşılama... Başkan mest oldu!

Mudanya Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hayri Türkyılmaz seçim çalışmaları kapsamında gittiği Çağrışan mahallesinde davul ve zurnayla karşılandı. Başkan Türkyılmaz, önümüzdeki dönemin en önemli projelerinden birinin Çağrışan Mahallesi'nde belediyeye ait arazide hayata geçirilecek Çocuk Meyve Ormanı Projesi olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2019 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2019 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkyılmaz'a davul zurnalı karşılama... Başkan mest oldu!

Mudanya Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hayri Türkyılmaz, 31 Mart yerel seçimlerine bir hafta kala saha çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Türkyılmaz gündüz ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelirken, akşamları mahalle kahvelerinde Mudanyalılarla buluşuyor.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın seçim çalışmaları kapsamında son durağı Mürsel ve Çağrışan mahalleleri oldu. Başkan Türkyılmaz'a yeni dönem projelerini anlatmak ve meclis üyesi adaylarını tanıtmak üzere gittiği Mürsel ve Çağrışan'da CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, geçmiş dönem Milli Savunma Bakanı Turhan Tayan, geçmiş dönem CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın, Millet İttifakı belediye meclis üyesi adayları ile partililer eşlik etti.

Önümüzdeki dönemin en önemli projelerinden birinin Çağrışan Mahallesi'nde belediyeye ait arazide hayata geçirilecek Çocuk Meyve Ormanı Projesi olduğunu kaydeden Başkan Türkyılmaz, yalnızca ilçenin değil, Bursa'nın buluşma noktası olacak yeşil alan ve meydanları hayata geçireceklerini söyledi. Mudanya'nın sahip olduğu tarımsal değerleri tüm dünyaya tanıtma adına yürütülen çalışmaların yeni dönemde artarak devam edeceğini vurgulayan Başkan Türkyılmaz, istihdamın ve gelirin artırılmasını sağlayacak destek programı oluşturduklarını söyledi. Çiftçiye ekim, yetiştirme, ilaçlama, gübre kullanımı, aşılama, ürün toplama gibi bütün aşamalarda ücretsiz mühendislik desteği ve danışmanlık hizmeti sağlayacaklarını vurgulayan Türkyılmaz,  "Köylerimizde yetişen doğal ve organik ürünleri alıcısıyla buluşturacağız. Üreticinin elinde kalan ürünleri belediye olarak satın alıp, ihtiyacı olan ailelere dağıtacağız. Benzin istasyonu projemizle, üreticimize mazot desteği sağlayacağız.  Hasköy mahallesinde 5 bin metrekare alanda kuracağımız soğuk hava deposu ile üreticinin emeği değer kazanacak. Tarımsal üretim ile kırsalın yeniden canlandırılması adına önemli bir projeyi daha yatırım planlamamıza aldık. Hasköy mahallesinde belediyemize ait 11 bin metrekare alanı, Hasköy Tarım Fuar ve Kongre Merkezi olarak planladık. Tüm Mudanya'mızın kullanımına açacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.