Hava Durumu

Turnuvanın galibi kardeşlik oldu!

Bursa Muş-İlder'in bu yıl 6.sını düzenlediği Futbol Turnuvası, dün yapılan final maçıyla son buldu. Turnuvada dereceye giren takımlara kupalarını, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Muş Belediye Başkanı Feyat Asya takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Turnuvanın galibi kardeşlik oldu!

Bursa Muş İlder'in düzenlemiş olduğu Futbol Turnuvası Hamitler Spor Tesisleri'nde oynan final maçıyla son buldu. Bu yıl 6.sı düzenlenen futbol turnuvasında 16 takım bir buçuk ay boyunca ter döktü. Kıyasıya geçen mücadelelerin ardından Akgünmetalspor birinci, Taşköprüspor ikinci, Yont İnşaat üçüncü oldu.  Takımlar oynan final maçından sonra düzenlenen törenle madalya ve kupalarını Muş ve Bursa protokolünün elinden aldı.

Turnuvanın galibi Akgünmetalspor şampiyonluk kupasını Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş ve Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'nın elinden aldı.

Törene, Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın, Osman Mesten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen, Kızılağaç Belediye Başkanı Burhan Öğüt, Sungu Belediye Başkanı Bedrettin Çetin, Yeşilova Belediye Başkanı İhlan Çiftçi ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Muş İL-DER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Veysi Tutkun,  "Bursa'daki 7.ci yılımızda 6.cı futbol turnuvamızı başarıyla gerçekleştirdik. Buradaki amacımız gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlamak. Bu konuda devletimizin de bize destek vereceğini umuyorum" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sporun doğru manda icra edildiğinde birleştirici unsur olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu: "Üzülerek söylüyorum ki, bu tip spor musabakalarını kumar aracı haline getirenler olabiliyor. Bu yüzden bu işin amirlerine çok iş düşüyor. Altıncısı gerçekleştirilen bu turnuvanın şimdiye kadar kardeşlik ve centilmence geçtiğini görüyoruz. Bu yüzden yöneticilere çok teşekkür ediyorum. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür organizasyonlara destek vereceğimizi dile getirmek ve her zaman yanınızda olmaktan gurur duyacağımızı bildirmek istiyorum."

Muş Belediye Başaknı Feyat Asya

Turnuvada 3.cü olan Yont İnşaat takımı kupasını Bursa Milletvekili Osman Mesten'in elinden aldı.

Turnuvanın 2.cisi Taşköprüspor kupayı Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın'ın elinden aldı. ​​​​​​​

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.