Hava Durumu

Tuvalet zannedip açmaya çalışınca... Uçakta ilginç dakikalar!

Hindistan'da bir yolcu uçağın kapısını tuvalet zannedip açmaya çalışınca polise teslim edildi. Bir başka olayda ise yolcu telefonunu şarj etmek için kokpite girmeye çalışınca gergin anlar yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tuvalet zannedip açmaya çalışınca... Uçakta ilginç dakikalar!

Hindistan'da bir iç hat uçuşunda uçak havalanmak üzereyken telefonunu şarj etmek için kokpite girmeye çalışan yolcu uçaktan indirildi. Hint medyasındaki bazı haberlerde sarhoş olduğu belirtilen yolcu, Mumbai-Kalküta seferini yapmak için havalanmaya hazırlanan IndiGo havayollarına ait uçağın kokpitine girmeye çalıştı.

IndiGo şirketinden yapılan açıklamada "Bir uçağımız yerde olduğu sırada söz dinlemeyen bir yolcu telefonunu şarj etmesi gerektiğini söyleyerek kokpite girmeye çalıştı. Yolcu uçaktan çıkartıldı ve güvenlik ihlali gerekçesiyle polise teslim edildi" denildi. Polisin yolcuyu sorguladıktan sonra serbest bıraktığı belirtildi.

"TUVALETİ KULLANMAK İSTEMİŞTİM"                     

Yirmili yaşlarının sonundaki bir erkek yolcu, Cumartesi günü Yeni Delhi'den Patna'ya giden IndiGo uçağında krize neden oldu. İsmi açıklanmayan adam, tuvalet zannederek uçağın kapısını açmaya çalıştı. Etraftakiler bağırarak adamı kapıdan uzaklaştırdı. İnişte polis teslim edilen yolcu, bunun bir hata olduğunu söyleyerek "Tuvaleti kullanmak istemiştim" dedi.

UÇAK BİLETİ FİYATLARI DÜŞTÜ VE...

Hindistan'da düşen uçak bileti fiyatlarıyla iç hat uçuşlarında önemli bir büyüme kaydedildi. Bu yıl Ağustos ayına dek 91,3 milyon iç hat uçak bileti satıldı. Geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 21'lik bir artış oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.