Hava Durumu

Uçuruma yuvarlanan genç, emniyet kemeri sayesinde kurtuldu

Bursalı fizyoterapist genç, trafikte seyir halindeyken önüne çıkan domuza çarpmamak için direksiyonu kırınca uçuruma yuvarlandı. Emniyet kemeri takılı olan sürücü, hurdaya dönen araçtan şans eseri burnu bile kanamadan çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2017 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2017 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uçuruma yuvarlanan genç, emniyet kemeri sayesinde kurtuldu

Bursa'dan Balıkesir'e doğru yola çıkan Oğuzhan Kahraman adlı genç, önüne çıkan domuza çarpmamak için direksiyonu kırınca uçuruma yuvarlandı.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaşayan Oğuzhan Kahraman adlı fizyoterapist genç, nişanlısına sürpriz yapmak için Balıkesir'in Edremit ilçesine gitti. Bursa'ya dönmek için gece geç saatlerde yola çıkan genç,  Edremit-Balıkesir çevre yolunun Sapçı mevkiinde önüne çıkan domuza çarpmamak için direksiyonu kırdı. 100 metrelik uçurumdan yuvalanan genç, taklalar atarak durabildi. Emniyet kemeri takılı olan genç, hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı.

Başına gelenler anlatan Kahraman, nişanlısına sürpriz yapmak için Edremit'e gittiğini dönüş yolunda da önüne domuz çıktığını söyledi.  Domuza çarpmamak için direksiyonu kırdığını ve uçuruma yuvarlandığını anlatan Kahraman, "Araç taklalar atmaya başladı. 2 taklaya kadarını hatırlıyorum. Kendime geldiğimde, ters dönmüş aracın içinde aşağı doğru sallanır vaziyette olduğumu gördüm. Emniyet kemerini çözerek araçtan çıktım. Yoldan geçen araçlardan yardım istedim. Kaza yapan aracımı görmedikleri ve beni sarhoş sandıkları için durmadılar. 112'yi arayarak yardım istedim. Olay yerine gelen sağlık ekiplerine hiçbir şeyim olmadığını söyleyerek, ambulansa bile binmedim. Emniyet kemeri sayesinde sağ çıktım. Bütün sürücüler emniyet kemeri taksın, hayatlarını kurtarsınlar" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.