Hava Durumu

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Star TV'nin fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon fragmanı yayınlandı! Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ve Mert Fırat'ın yer aldığı dizinin ilk bölümü ne zaman?

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Yeni fragmanda dört kadının bulunduğu sekanslar ve Oya'nın Serhan'ı gördüğü bir sahne yer alıyor. İşte yeni sezon kısa fragmanı ve sezon finali izleme linki...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Parti başladı, davetliler yerlerini aldı ve korkunç cinayete resmen saatler kaldı! Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var!

Ufak Tefek Cinayetler, esrarengiz bir cinayetle başlıyor. Pencereden itilerek öldürülen kurbanın katilini bulmak için soruşturma açılıyor ve şu an izlemekte olduğumuz zamanlara, yani 1 yıl öncesine dönülüyor. Dizide yaşanılanlar, ifadesine başvurulan kişilerin ağzından bize aktarılıyor. Oya, Merve, Pelin ve Arzu'nun ifadesinin alındığı sahneler henüz yayınlanmadı. Çünkü cinayetten dolayı travmadalar ve hastanede tedavileri sürüyor. Peki, bu dört kadın, bu cinayetten neden bu kadar etkilendiler? Acaba bu cinayet, 1996'da başlayan şeytani bir şakanın kötü bir sonucu olabilir mi? Tüm bu yanıtları ilerleyen bölümlerde öğreneceksiniz.

Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkıyor.

O pencereden düşenin kim olduğu belli olmuştu. Düşen kişi Edip'ti.

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ SEZON FRAGMANI:

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Dizinin seveni çok olunca dizi hakkında sorulan sorular da aynı oranda artıyor. Özellikle izleyiciler, kocaman, havuzlu villalardaki şaşalı, lüks hayatları izlediğinde, bu hayatların gerçekte nerede yaşandığını merak ediyor. Ufak Tefek Cinayetler'in çoğu bölümü İstanbul'da çekiliyor. Herkesin sahip olmak istediği o muhteşem evlerin olduğu sahnelerse Kemer Country ve Zekeriyaköy'de çekilip sizlere sunuluyor. Zekeriyaköy, İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı bir köy. Kemer Country ise İstanbul'un Eyüp ilçesinde bulunuyor.

Oya'nın yıllar sonra döndüğü ve tüm olayların geçtiği Sarmaşık Sitesi, Kemer Country'nin içinde yer alıyor. Dizide çekimlerin yapıldığı havuz, cafe gibi mekanlar da bu lüks komplekse dahil.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.