Hava Durumu

Ülkü Ocakları'nın tiyatro gösterimi Bursa'da büyük ilgi gördü

Ülkü Ocakları Genel Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren tiyatro grubu, Bursa Merinos Kültür Merkezi'nde 'Keloğlan ile Dede Korkut' tiyatrosunu sahneledi. Çok sayıda katılımın olduğu gösteri, çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2019 23:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2019 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ülkü Ocakları'nın tiyatro gösterimi Bursa'da büyük ilgi gördü

Bursa Ülkü Ocakları'nın düzenlediği tiyatro etkinliğine çok sayıda çocuk ailesiyle birlikte katıldı. Tiyatro gösterimini MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı'nın yanı sıra il yönetimi ilçe başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik de izledi.

Gösterim sonrası söz alan Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Cahit Özdemir, "Etkinliğimize katılım sağlayan tüm Ülküdaşlarımıza ve kıymetli ailelerimize, bizleri bu sanatsal faaliyet ile bir araya getiren  Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sn. Dr. Sinan Ateş'e teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliğe oğlu İlkut'la katılan MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı ise ekibi kutlayıp, "Bu muhteşem organizasyonda emeği geçen başta Ocak başkanımız Cahit Özdemir olmak üzere ülkü ocaklarımızın tüm fertlerini tebrik ediyorum. Var olsun Ülkü Ocakları" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.