Hava Durumu

'Ülkücü kadroların iktidarı yakındır'

MHP İl Başkanı Tevfik Topçu, partisinin Pazar günü düzenleyeceği 12. Olağan Büyük Kurultayı'na tüm partilileri davet etti. "Genel başkanımızın yanındayız, destekçiyisiz" diyen Topçu, "Milliyetçi ve ülkücü kadroların iktidarı yakındır" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2018 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2018 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Ülkücü kadroların iktidarı yakındır'

MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, Üst Kurul Delegeleri'yle yaptığı toplantının ardından dikkat çeken açıklamalar yaptı. MHP'nin 12. Olağan Büyük Kurultayı'nın pazar günü gerçekleştireceğini belirten Topçu, "Milliyetçi Hareket Partisi, Türk siyasetinde 49 yıldır varlığını sürdürmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi, alelade bir siyasi parti değildir. Bedeller ödemiş çileler çekmiş daha da mühimi haklı davası uğrunda şehitler vermiş kutlu yolculuğun adıdır. Türk Milliyetçiliğinin bayraktarı liderimiz Devlet Bahçeli'dir bu sebeple Milliyetçi Hareket Partisi Bursa teşkilatları olarak her şart ve surette dün olduğu gibi bugünde genel başkanımızın yanındayız ve destekçisiyiz. 18 Mart Pazar günü aynı zamanda bu topraklardaki yarınlarımızın müjdeleyicisi zaferimizin 103'üncü yılıdır" dedi.

ZAMAN BİZİ HAKLI ÇIKARDI

Yaşananların ve zamanın Türk Milliyetçiliği düşüncesini bir kez daha haklı çıkardığını ifade eden Topçu, "Gün itibarıyla, ülkülerimiz, fikirlerimiz, değerlerimiz ve sembollerimiz, toplumun farklı grupları tarafından kabul görmektedir.  Yaşama zevkini bırakıp yaşatma aşkına gönül veren, sabırlı, liyakatli, azimli ve tevazu sahibi milliyetçi ve ülkücü kadroların iktidarı yakındır" dedi.

TÜM PARTİLİLERE KURULTAY DAVETİ

"Hakkın yolunda milletin yanında önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben deme iradesi kararlılıkla ortaya koyacağız" diyen Topçu, "Cenab-ı Hakkın inayetiyle genel başkanımızın liderliğinde millete beka için bulanık akan sular yeniden durulacak gökyüzüne direkler yeniden vurulacak, saadet menziline yeniden varılacak, çağlar üstü bir nizam yeniden kurulacak. Sevdası Türkiye olan ve kalbi Türk Milleti için çarpan tüm yürekleri Bursalı hemşehrilerimizin milli duruş şühedaya vefa millete beka temasıyla 18 Mart 2018 günü Ankara'da gerçekleştireceğimiz 12. olağan büyük kurultayımızda aramızda görmek isteriz" ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.