Hava Durumu

Uludağ'a çıkacaklar dikkat! Jandarma izin vermiyor

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı zaman zaman 20 santimetreye ulaştı. Hava sıcaklığının eksi 5 derece olarak ölçüldüğü zirveye jandarma ekipleri zincirsiz çıkış izni vermiyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2018 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2018 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uludağ'a çıkacaklar dikkat! Jandarma izin vermiyor

Uludağ'da dün geceden beri etkili olan kar yağışı zirveyi beyazlara bürüdü. Meteoroloji yetkilileri kar kalınlığının 14 santimetre olduğunu açıklasa da, yer yer kar kalınlığı 20 santimetreye ulaşıyor.  Uludağ Yolu'na çıkışta 10. kilometreden itibaren ise zeminde bulunuyor. Karayolları ekipleri de yolun kapanmaması için çalışmalarına başlarken, jandarma ekipleri 18.kilometredeki Milli Park Gişeleri'nden itibaren araçların zincirsiz çıkışlarına izin vermiyor. 

Oteller Bölgesi'nde de işletmecilerin sezon hazırlığına başlayacağı ve Aralık ayından itibaren kış sezonunun açılacağı ifade ediliyor. Uludağ'a gelen ziyaretçiler ise beyaz manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Hava sıcaklığının bugün en düşük eksi 5, en sıcak eksi 1 derece olacağı, akşam saatlerinden itibaren kar yağışının kesileceği öğrenildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.