Hava Durumu

Uludağ'da ikinci kar kütlesinin düşme anı...

Bursa Uludağ'da bir binanın çatısından düşen kar kütlesinin altında kalan kişileri kurtarma çalışmaları sırasında ikinci kar kütlesinin düşmesi büyük panik yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2019 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2019 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uludağ'da ikinci kar kütlesinin düşme anı...

Uludağ'da PTT Uludağ Tesisleri'nin çatısındaki kar kütlesi, vatandaşların üzerine düştü.

Kar altında kalan vatandaşların kurtarılması için bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile özel arama kurtarma birliklerinden ekipler, sağlık görevlileri gönderildi. İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ekiplerce çıkarılan 6 kişinin, Bursa'daki sağlık kuruluşlarında tedavi altına alındığını bildirdi. Arama kurtarma ekiplerinin bölgedeki aramaları sürüyor.

Kar altında kalan vatandaşların bir tur grubu ile geldiği öğrenildi. Olayın, 19 kişilik tur grubunun Uludağ gezintisi sırasında yaşandığı belirtildi.

Bursa Valsi Yakup Canbolat, "AFAD ve jandarma arama kurtarma ekiplerince 6 vatandaş yaralı olarak çıkarıldı. Genel sağlık durumları iyi. Kar altında kalma durumu ihtimaline karşı çalışmalar sürüyor." dedi.

Kar altında kalanları kurtarma çalışmaları sırasında ikinci bir kar kütlesi daha düştü... Panik yaratan o anlar kamaraya böyle yansıdı:

İlk kar kütlesinin düşme anı:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.