Hava Durumu

Uludağ'da kaybolan dağcının, son zirve tırmanışından görüntüler ortaya çıktı!

Geçen pazar zirveye doğru yürüyüşe çıktıktan sonra haber alınamayan Mert Alpaslan ve Efe Sarp için başlatılan arama çalışmalarında 5. gününe girdi. Kayıp dağcılardan Efe Sarp'ın yaklaşık 3 hafta önce Uludağ'ın zirvesinden çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2019 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2019 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uludağ'da kaybolan dağcının, son zirve tırmanışından görüntüler ortaya çıktı!

İsmail ARSLAN

Uludağ'da zirveye doğru yürüyüşe çıktıktan sonra haber alınamayan iki kişi için başlatılan arama çalışmaları beşinci günde sürüyor. Çalışmalara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinesinde, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Arama Kurtarma (JAK), ANDA Arama Kurtarma, Nilüfer Arama Kurtarma Derneği (NAK), AKUT Arama Kurtarma Derneği, İHH Arama Kurtarma ve Bursa Arama Kurtarma Derneği (BAKUT) ekiplerinden oluşan 259 kişi katılıyor.

İZ BULUNAMADI

Bölgeyi bilen, zor şartlara dayanıklı ve donanımlı ekipler, hem Göller Bölgesi'ne hem de Kestel sınırları içindeki Alaçam mevkisine helikopterle indirildi. Ekiplerin 22 kilometrekarelik alanda devam eden çalışmalarında Alpaslan ve Sarp'a ait bir iz bulunamadı.

ZİRVEDEN GÖRÜNTÜ

Öte yandan kayıp dağcı Efe Sarp'ın yaklaşık 3 hafta önce Uludağ'ın zirvesinden çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Sarp'ın arkadaşı olan ve Uludağ'daki arama çalışmalarına katılan Ömer Yavuz'un sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde, Sarp'ın tırmanış sonucunda Gazi Atatürk ve Cumhuriyet'le ilgili verdiği mesajlar duyuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.