Hava Durumu

Uludağ'da sezon erken açıldı

Bu yıl Uludağ'a karın beklenenden önce yağmasıyla kayak sezonu da erken açıldı. İşletmeciler bir haftadır devam eden kar yağışı sebebiyle birinci bölgedeki pistleri kayak için açarken, 2'nci bölgedeki pistlerin ise 15 Aralık tarihinde açılacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2017 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2017 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uludağ'da sezon erken açıldı

Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ sezona erken başladı. Son bir haftadır etkili olan kar yağışı nedeniyle beyaz gelinliğini giyen Uludağ'da hafta sonu tatilcileri düşünülerek pistler erken açıldı.

Seçkin otellerin bulunduğu birinci bölgede bulunan Yazıcı ve Beceren pistleri hafta sonu kayak tutkunlarını ağırladı. Öte yandan, kar seviyesinin istenen düzeye gelmediği ikinci bölgedeki pistlerin ise 15 Aralık'tan itibaren hizmete gireceği öğrenildi. Birinci bölgedeki pistler resmi açılışa kadar hafta sonları hizmet vermeye devam edecek.

ZİRVEDEN MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER

Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden olan Uludağ, kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplandı. 2543 metreyle Marmara bölgesinin en yüksek noktası olan Bursa Uludağ kar yağışının ardından beyaza büründü.Önümüzdeki haftalarda açılması planlanan kış sezonu öncesi kaymak isteyenler ise soluğu Uludağ'da aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.