Hava Durumu

Uludağ Meslekte Birlik'ten 'Bilanço' vurgusu 

Düzenli olarak meslektaşlarını ziyaret eden ve onlarla fikir alışverişinde bulunan Uludağ Meslekte Birlik Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdoğan ve çalışma arkadaşları Selma Çalışır ile Süleyman Güzey, BSMMM Odası İnegöl Temsilciliğini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uludağ Meslekte Birlik'ten 'Bilanço' vurgusu 

N. Nuri Yavuz

BSMMM Odası İnegöl temsilcisi Abdullah Kavukçu'yu ziyaret eden Uludağ Meslekte Birlik Grubu, Kavukçu'yu ziyaretlerinde mesleki sorunlar hakkında fikir alışverişi yaparak gündemdeki konuları değerlendirdi.  Ziyarette TÜRMOB ve Odaların yeni defter beyan sistemini kabullenişini eleştiren Başkan Ali Erdoğan "Madem ki meslektaşın sorunlarına eğilmeyecek o zaman bu oluşumlar ne iş yaparlar?" diyerek sitemde bulundu. TÜRMOB seçimlerinde yaşanan problemlere de değinen Erdoğan "kendi başkanımızı kendimiz seçemez olduk, bu konuda da sistemdeki aksaklıkların giderilmesi için çalışmalar yapılmalı" şeklinde konuştu.

DEĞERİNİ KAYBETMEYELİM

Uzun yıllar BSMMMO Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonunda görev yapmış biri olan Başkan Erdoğan söz Bilanço Dergisine geldiğinde ise şunları kaydetti: "Bilanço Dergisi odamızın yüz akı, odamızın bir kıymeti. Pek çok il odası bu dergiden her zaman övgüyle bahsetmiştir. Yıllardır meslektaşlarımızın masalarında yer alan, adından övgüyle söz ettiren dergimiz bir süredir dijital olarak sanal ortamda yayınlanıyor. Arkadaşlarımızla buluşmalarımızda bu durum oldukça eleştiri alıyor. İstiyoruz ki dergimiz Bilanço eskisi gibi basılı olarak bize ulaşsın. Biz yine meslektaşlarımızın makalelerini okuyalım, arşivleyebilelim. Odamızın önemli bir değerini sanal ortamda kaybetmeyelim."

Uludağ Meslekte Birlik Grubu üyeleri, İnegöl Temsilcisi Abdullah Kavukçu'ya başarı dileklerinde bulunarak kendisine teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.