Hava Durumu

Uludağ Üniversitesi Ülkücüleri Enver Paşa'yı unutmadı!

Uludağ Üniversitesi'nde eğitim gören Ülkücüler, vatanseverliği, cesareti ve teşkilatçılığıyla bilinen aynı zamanda İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin kurucuları arasında yer alan Enver Paşa'yı anma programı düzenledi. Dr. Ferit Salim Sanlı'nın konuşmacı olarak katıldığı program yoğun ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2019 00:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2019 00:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uludağ Üniversitesi Ülkücüleri Enver Paşa'yı unutmadı!

Bursa Ülkü Ocakları'na bağlı Uludağ Üniversitesi'nde eğitim gören Ülkücüler, vatanseverliği, cesareti ve teşkilatçılığıyla bilinen aynı zamanda İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin kurucuları arasında yer alan Enver Paşa'yı anma programı düzenledi. Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve Hacettepe Üniversitesi öğretim görevlisi olan Dr. Ferit Salim Sanlı'nın konuşmacı olarak katıldığı program yoğun ilgi gördü.

Program öncesi yoğun bir kalabalıkla Görükle yerleşkesinde yürüyüş tertip eden Uludağ Üniversitesi Ülkücüleri ettikleri yeminin ardından Görükle gençlik merkezinde konferans gerçekleştirdi. 

Doğumunun 138. yıl dönümü anısına düzenlenen etkinlikte, Osmanlı Devleti'nin son dönemlerindeki en etkili isimlerinden, aynı zamanda İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin kurucuları arasında yer alan Enver Paşa'nın hayatını konu alan video gösterimi ve Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi öğretim görevlisi Dr. Ferit Salim Sanlı'nın Enver Paşa'nın tarihteki rolü, verdiği mücadeleleri, vatanseverliği ve teşkilatçılığının anlatıldığı konferans yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Programa MHP İl Başkan Yardımcıları Ferhat Daysalı, Musa Yılmaz, Mehmet Yıldız, Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Cahit Özdemir, Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı Cem Karakuş, Bursa Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç da katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.