Hava Durumu

Umut Meraş Avrupa radarında!

Bursaspor'un 23 yaşındaki milli futbolcusu Umut Meraş'a İspanya ve Almanya'dan 2 kulübün teklif yaptığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2019 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2019 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Umut Meraş Avrupa radarında!

Yeni sezon öncesi hazırlıklarının ilk etabını dün akşam basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla tamamlayan Bursaspor'un henüz transfer tahtasını açamamış olması camiada tedirginliğe sebep olurken Yönetimin kaynak bulma çabası da devam ediyor. Yeşil Beyazlı idarecilerin ilk olarak para eden isimleri elden çıkarmak istediği biliniyor.

BADJİ KAZANDIRDI

12 isimle yollarını ayıran Bursaspor sadece Badji'den 400 bin avro kazanmış bu rakamın da 300 bin avrosu hesaba aktarılmıştı. Ayrıca daha önce kulübe ihtar çekmelerine karşın bu kararından vazgeçen ve kulübe para kazandıracaklarını belirten Ertuğrul ve Okan da takımdan ayrılacak. İki oyuncu aynı zamanda alacaklarından da vazgeçecek. Yeşil Beyazlılar'ın Beşiktaş ile masaya oturduğu ve arapsaçına dönen Umut Meraş konusunda da yeni gelişmeler yaşandı.

AVRUPA'DAN 2 TEKLİF

Bursaspor'un 23 yaşındaki milli futbolcusu Umut Meraş için Almanya ve İspanya'dan iki futbol kulübünün transfer girişimlerine başladığı öğrenildi. Başarılı sol bek için ismi açıklanmayan İspanyol ve Alman ekibinden yöneticilerin oyuncunun menajeri ve yeşil-beyazlı kulübün yetkilileriyle irtibata geçtikleri iddia edildi. İki Avrupa takımının kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu Umut'un da gelişmeleri yakından takip ettiği, oluşacak duruma göre tercihini bu iki kulüpten birinden yana kullanmak istediği bildirildi.

ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Umut için Beşiktaş Bursaspor'a son olarak 7 milyon TL teklif etmiş Yeşil Beyazlılar ise ayrıca 2 oyuncu istediği için görüşmeler tıkanmıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından yeni sezonda Bursaspor'da kalabileceğini belirten Umut da takımın Özlüce'deki antrenmanlarına katılarak yeni sezon çalışmalarına başlamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.