Hava Durumu

Ünlü manken herkesin hayalindeki evde yaşıyor!

Brezilyalı top model Gisele Bündchen ve Tom Brady'nin çocuklarıyla birlikte yaşadıkları Los Angeles'teki muhteşem evleri, adeta bir bahar günü tadında ve huzurunda.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2018 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2018 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ünlü manken herkesin hayalindeki evde yaşıyor!

Nostaljik bir havası ve Alman yapılarına benzer görüntüsü olan bu ev, ayrıca birçok meyve ağacının da içinde olduğu bahçesiyle Gisele Bündchen ve çocukları için doğal ve sağlıklı bir ortam yaratıyor. Papatyalar ve sarmaşıklarla bezeli evin dış duvarları üç farklı çeşit Teksas kireç taşı ile yapılmış ve bu masal köşküne benzeyen evin dış kapısı bir şato kapısını andırır biçimde oldukça büyük seçilmiş.

GÖZ ALICI GİRİŞİ VE AHŞAPLA ZENGİNLEŞEN OTURMA ODALARI

Gisele Bündchen ve Tom Brady çiftinin en az kendileri kadar kusursuz evlerinin antresi ve iki ayrı oturma odası toprak renklerinin sakinleştirici ve huzur verici etkisiyle dekore edilmiş. Ahşap tavan ve tavanla uyumlu doğal avizeler, evin natürel bir görünüm kazanmasını sağlarken bu sıcak görünümlü avizeler evin yumuşak ışığını biraz daha canlandırıyor ve odalara sofistike bir doku katıyor. Krem ve kahverengi renklerde seçilen mobilyalar ve bir ev sıcaklığı yaratan ahşap ağırlıklı dekorasyon, şömine sıcaklığıyla da taçlandırılmış.

Yüksek ve siyah kareli katlanabilir çerçevelerden oluşan camlı paravanlar, eve hareket katmak üzere evin ruhuna uygun şekilde yapılmış, evin boyutu konusunda ilizyon yaratılmasını sağlayan paravanları ünlü manken odaya gizem katacak bir şekilde kullanmış. Pencereleri son derece uzun olan bu odalarda, her şey toprak tonlarının sıcaklığını ev konforu ile birleştirmek üzerine kurulmuş, bu konforun huzurla birleşen bir keyif duygusu yarattığı kesin olsa gerek. Oturma odalarından birinde de misafirlere keyifli vakit geçirebilmeleri için olanak tanıyan bir bilardo masası göze çarpıyor, ünlü manken evin gizemli ve sakin yapısına ufak dokunuşlarla etkileyici ögeler eklemeyi de ihmal etmemiş anlaşılan.

KEYİFLİ YEMEK SAATLERİNDE BULUŞMA NOKTALARI

Yüksek pencerelerle çerçevelenen yemek odası, son derece sade renkleri ve yine evin tarzına uygun klasik ve modern çizgiyi kavuşturan avizesiyle son derece ferah bir görüntü çiziyor, bu odaya bakıldığında yemek esnasında yapılan keyifli sohbetlerin sesleri kulaklarda çınlıyor.

Yemek vakitlerini keyifli geçirme yanlısı olduğunu düşündüğümüz bu muhteşem ailenin bir de hasır sandalye masayla dekore edilmiş bir kahvaltı odası bulunuyor. Mutlulukla ilgisi olduğu düşünülen kahvaltı saatleri, hasırın nostaljik ve sıcak dokusuyla ve sakin ahşap renkleriyle huzur verici bir ortam yaratmaya yetmiş gibi görünüyor. Kocaman ve ferah mutfak da yine evin diğer bölümleri gibi dolgun yapıda mobilyalar ve toprak tonları ile dekore edilmiş. Kuşkusuz ki Gisele Bündchen, göz alıcı bir süper model olmasının yanı sıra eviyle mutfağıyla ve çocuklarıyla ilgilenmekten de keyif alan bir kişiliğe sahip.

DİĞER EVLERDEN FARKLI KEYİFLİ ALANLAR

Çiftimizin evinde, rahatlıkla spor yapılabilecek devasa bir spor salonu, sevimli bir kütüphane, son derece düzenli ve detaylı bir giyinme odası, eve özel dizayn edilmiş bir mini şelale, devasa bir havuz, tavuk yetiştirme alanı, sebze- meyve bahçesi gibi özel alanlar bulunmakta. Bu alanlar gösteriyor ki çiftimiz evlerinde hem doğal bir ortam yaratmak hem de günlük yaşantılarını rahat sürdürmek üzerine odaklı bir dekorasyon anlayışı oluşturmuşlar. Doğa tutkunu ve doğal beslenme yanlısı bir model olduğu bilinen Gisele Bündchen, bu anlayışını evinin her köşesinde gösterme taraftarı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.