Hava Durumu

Ünlü şarkıcı İrem Derici yoğun bakımda

Sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan şarkıcı İrem Derici'nin konserleri de iptal oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2017 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2017 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ünlü şarkıcı İrem Derici yoğun bakımda

Halsizlik, yorgunluk ve karın ağrısı şikayetiyle geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan ve konserlerini iptal ettiğini duyuran İrem Derici, dün yoğun bakıma alındı. Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran, Dericinin sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Hastamız İrem Derici gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir. İrem Derici son zamanlarda verdiği kilolarla gündeme gelmişti.

İrem Derici'nin sağlık durumu hakkına bilgi almak için hastaneye gelen ünlü şarkıcı Merve Özbey, "Hepimizin bildiği doktorunun yaptığı açıklama. Yoğun bakımda olduğu için sadece aile girebiliyor. Biz de göremedik henüz. Herkes içeride zaten. Dışarıda işlerimiz var onları halledip tekrar geleceğiz. Umudumuz iyi olması herkesin duasını bekliyoruz. Bir önceki hastaneye göre şu an daha iyi tabi. Tam açıklama yapacak bir şeyim yok benim de bildiğim sizin bildiğinizle aynı. Daha iyiye gittiğini duyduk. Hepimiz birazcık daha ümitlendik. Kritik bir durumu var mı bilmiyorum ama geldiğinde sağlıktan dolayı biraz şikayetleri vardı. Şimdi daha iyi biz de akşam doktorunun açıklamasını bekliyoruz. Konuşabiliyor. Her şey yolunda. İnşallah her şey yoluna girecek İrem güçlü kızdır toparlar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.