Hava Durumu

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ölü bulundu

Beşiktaş'ta lüks bir otelde ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker ölü bulundu. İddiaya göre Vatan Şaşmaz'ı sırtından vuran Filiz Akel intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2017 22:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2017 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ölü bulundu

Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker, Beşiktaş'taki otel odasında ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, Cihannüma Mahallesi'ndeki lüks bir otelin görevlileri, bir odadan silah sesleri gelmesi üzerine, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, girdikleri odada, sunucu Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker isimli kadını, silahla vurulmuş olarak buldu. Yapılan kontrolde, sırtına kurşun isabet eden Şaşmaz ile başından vurulan kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Otel girişini araç trafiğine kapatan polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor. Bu arada, otel odasının Filiz A. adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi.

1 AYDIR OTELDE KALIYORDU

Amerika'dan gelen Filiz Akel'in bir aydır otelde kaldığı öğreniliyor.

VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

Vatan Şaşmaz, 8 Ocak 1974 tarihinde İstanbul'da doğmuştur.

Gençlik yıllarında Fotomodellik yapmıştır. Ayrıca bazı Reklamlarda ve Kliplerde rol almıştır. Yıllarca Melike Öcalan ile birlikte atv'de sabah programları sunmuştur. Daha sonra yine atv'de Özel Hat isimli bir magazin programının sunuculuğunu üstlendi. Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Engin karakteriyle geniş çevrelerce tanınmıştır. TGRT için çekilen Akşemseddin Hazretlerinin hayatının anlatıldığı filmde Akşemseddin'i oynamıştır. 2004 yılında TRT için çekilen Dudaktan Kalbe Filminde Doktor Ergun, Keloğlan Kara Prense Karşı isimli sinema filminde ise Beyaz Atlı Prens rollerinde oynamıştır.

Halen birçok TV Kanalında ve çeşitli organizasyonlarda sunuculuk yapmaktaydı. Şaşmaz, TRTSpor'da Taraftar yarışıyor isimli spor-yarışma programını ve TVem'de yayınlanan Vatan Mutfağı isimli yemek programlarını sunuyordu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.