Hava Durumu

Vahşet... Birlikte yaşadığı kadının boğazını kesen adamla ilgili dikkat çeken ayrıntı

Kastamonu'da 4 çocuk annesi 38 yaşındaki Pınar Çelik, birlikte yaşadığı adam tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Zanlının 'Bir zamanlar Osmanlı' ve 'Kurtlar Vadisi' gibi dizilerinde rol aldığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Vahşet... Birlikte yaşadığı kadının boğazını kesen adamla ilgili dikkat çeken ayrıntı

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Araç ilçesine bağlı Yeşilova Köyünde 4 çocuk annesi 38 yaşındaki Pınar Çelik ile iddialara göre birlikte yaşadığı Gencay G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gencay G., bıçakla Pınar Çelik'in boğazını keserek öldürdü.

Cinayetin ardından Gencay G., öldürdüğü Pınar Çelik'in üzerini örterek beklemeye başladı. Sabah saatlerine kadar bekleyen Gencay G., havanın aydınlanmasıyla birlikte jandarma karakoluna giderek teslim oldu.

Ardından jandarma ekipleri, söz konusu eve gelerek incelemelerde bulundu. Cumhuriyet Savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Pınar Çelik'in cenazesi, Araç Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Pınar Çelik'in, Gencay G.'nin ağabeyi Aydın G. ile 13 yıl evli kaldığı, bu evlilikten biri 13, diğeri 8 yaşında 2 çocukları bulunduğu, ikilinin boşandığı belirtildi. Aydın G.'nin 2 yıl önce intihar ettiği öğrenildi.

ÜÇ AY ÖNCE İMAM NİKÂHI KIYDILAR

Gencay G.'nin mahkemedeki ifadesinde, Pınar Çelik ile Kocaeli'de salep toplamaya gittikleri sırada ilişkilerinin başladığını, 3 ay önce de imam nikâhı kıyarak birlikte yaşamaya başladıklarını söyledi. Pınar Çelik'in sosyal paylaşım sitesinden başka erkekler ile konuştuğunu iddia eden Gencay G., "O gece bu konuyla ilgili tartışmaya başladık. Mutfaktan aldığım bıçak ile saldırdım. Ne yaptığımın farkında değildim. Pişmanım" dedi.

DİZİLERDE FİGÜRANLIK YAPMIŞ

Gencay G .'nin İstanbul ve Kocaeli'de yaşadığı yıllarda, 'Bir zamanlar Osmanlı' ve 'Kurtlar Vadisi' gibi dizilerde figüran olarak rol aldığı ortaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.