Hava Durumu

Vali Canbolat: Bursa halkının vicdanı ve sesi...

Bursa Valisi Yakup Canbolat, YeniDönem gazetesinin yeni yaşını kutlayıp, "Bursa halkının vicdanı ve sesi olmaya devam ediyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2019 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2019 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Vali Canbolat: Bursa halkının vicdanı ve sesi...

Bursa Valisi Yakup Canbolat, YeniDönem gazetesinin yeni yaşını şu ifadelerle kutladı: "Sorumlu habercilik anlayışı ile Bursa halkının vicdanı ve sesi olmaya devam eden YeniDönem gazetesinin 10'uncu yılını kutluyor, emeği geçen tüm çalışanlara başarılarla dolu nice yıllar diliyorum."

MUSTAFA DÜNDAR

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, YeniDönem gazetesinin yeni yaşını şu açıklamayla kutladı: "YeniDönem gazetesinin kıymetli çalışanları, Bursa'nın yerel basının kıymetli seslerinden biri olan YeniDönem gazetesinin 10. yılını kutlarım. Bursa'nın güçlü medyasının doğru ve tarafsız seslerinden biri olan YeniDönem gazetesinin bu misyonunu daha uzun yıllar devam ettirmesi dileği ile bundan sonraki yayın hayatında da başarılar dilerim."

TURGAY ERDEM

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Herkesin mutlu olduğu, huzurla yaşadığı, insanların birbirlerini çok dinleyip daha çok anladığı, dayanışma içinde olduğu bir kent hayalimiz var" dedi. Başkan Erdem, "Uzun yıllar bir parçası olmaktan gurur duyarak çalıştığım Nilüfer'de şimdi daha fazla sorumluluk alarak yola çıktık. İşte bu sorumlulukla Nilüfer'de yaşamanın ayrıcalığını bilen vatandaşlarımızın daha çok gülümsemesini istiyorum. Hayalimdeki Nilüfer, daha çok nefes alınabilen, daha çok parkların olduğu, daha çok yeşil alanların yer aldığı bir kent. Daha çok ses, katılım ve demokrasi, daha çok müzik, tiyatro ve sanatı Nilüfer'de yaşatma hayalim var. Bütün canlılar için daha çok yaşam hakkı ve sevginin hâkim olacağı Nilüfer'i, daha neşeli çocuklar, özgür gençler ve daha mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getirme hayalimiz var ve bunu gerçekleştireceğimize de inancım tam. Biz Nilüfer'i birlikte Nilüfer yaptık, şimdi yeni Nesil Nilüfer için kentin bütün dinamikleriyle inançla, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

10. YILINI UNUTMADI

YeniDönem gazetesinin 10. kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Erdem, "Güçlü ve deneyimli kadrosuyla Bursa'da gündemin nabzını tutan YeniDönem gazetesinin, Bursa'da halkın sesi olmaya daha uzun yıllar devam etmesi en büyük dileğimiz. Çünkü doğru, tarafsız haber yapan gazetecilere bugün, her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Bursa'da yayın yapan önemli yerel gazetelerimizden biri olan YeniDönem gazetesinin halkın haber alma özgürlüğüne önemli katkısı olduğuna inanıyorum. Eminim ki YeniDönem gazetesi Bursa'da yaşayan birçok okur için vazgeçilmezler arasında ve bu alanda önemli bir ihtiyaca da yanıt veriyor. Vizyonu ve yayıncılık anlayışıyla büyük beğeni toplayan, basın sektöründe yaşanan küçülmelere rağmen, haber verme işlevini özveriyle gerçekleştiren YeniDönem gazetesinde emek veren herkesi kutluyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.