Hava Durumu

Vali Küçük'ten Bursa'ya müjde! 'Türkiye'nin en iyisi olacak'

Gazetemizin Yazarı Yüksel Baysal'ın Bursa'daki şehitler anıtının yürek yakan durumunu gözler önüne sermesinin ardından Vali İzzettin Küçük'ten gelen haber yüzleri güldürdü. Küçük, Bursa'ya yapılacak yeni şehitlik anıtının Türkiye'nin en iyisi olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2018 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Vali Küçük'ten Bursa'ya müjde! 'Türkiye'nin en iyisi olacak'

Baysal, bugün "Şehitlerimizin anılarına saygısızlık!" başlıklı yazısı ile şehitler anıtının ilgisizlikten atıl bir duruma dönüştüğünü belirtirken, şehitlerimizin isimlerinin olduğu levhaların söküldüğünü, ışıklandırma sisteminin de çökertildiğini söyledi. Ayrıca anıttaki Türk Bayrağı da solmuş ve boyası dökülmüş vaziyette idi...

Şehitlere yapılan bu saygısızlığı dile getiren Baysal'ın yazısı ulusal medyada da yer buldu. Haberin gazetemiz aracılığı ile gündeme gelmesinin ardından Vali Küçük Heykel'deki Gaziler Günü töreninde yaptığı açıklama ile Bursa'ya yeni bir anıt kazandırılacağının müjdesini verdi.

Tören, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Vali İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, milletvekilleri Muhammed Müfit Aydın, Atilla Ödünç ve protokol mensupları daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Bursa Şehit Aileleri Derneklerini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Vali İzzettin Küçük, Bursa'ya yeni anıt yapılacağının müjdesini verirken, Türkiye'nin en iyi anıtı olacağını söyledi. Başkan Alinur Aktaş ise, şehitlik anıtının 2019 yılının Mart ayında açılacağını bildirdi. Ziyaretlerin ardından protokol mensupları gaziler ve şehit aileleriyle yemek yedi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.