Hava Durumu

Vatandaşa 31 Mayıs hatırlatması! Aman yapılandırmanız yanmasın

Yıldırım Belediyesi'ne vadesinde ödenmemiş bina, arsa, arazi, ilan ve reklam, çevre temizlik vergisi ile yol harcama katılım payı borcu bulunan mükelleflerin borçlarına ödeme kolaylığı ve faiz indirimi imkanı sağlanan ödeme hizmetinde ikinci taksit ödeme süresinde sona yaklaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2017 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2017 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Vatandaşa 31 Mayıs hatırlatması! Aman yapılandırmanız yanmasın

Bina, arsa, arazi, ilan-reklam ve çevre temizlik vergilerinin 2017 yılına ait birinci taksiti ile vergi borcu yapılandırma ikinci taksit son ödeme süresi 31 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00'de sona buluyor.

Yıldırım'daki hizmetlerin sağlıklı olarak sürmesi adına Yıldırımlıları vergilerini ödemeleri için belediye hizmet binasındaki veznelere beklediklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Vergi geleceğimizin teminatıdır. Hemşehrilerimiz de daha iyi hizmet alabilmelerinin yolunun vergilerini ödemekten geçtiğinin bilincindeler. Henüz vergilerini ödemeyen vatandaşlarımızı vergilerini ödemeye davet ediyorum" dedi. İlçe sakinlerinin vergi borçlarının ödenmesine dair gereken hassasiyeti göstereceklerine inandığını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali; "Vatandaşlarımızın vergilerini cezalı ödememeleri ve mağdur olmamaları adına Yıldırım Belediyesi olarak her türlü kolaylığı sağlıyoruz" diye konuştu.

İNTERNETTEN DE ÖDENEBİLİYOR

Vergi borçlarının belediye veznelerinin yanı sıra Yıldırım Belediyesi internet adresi üzerinden de ödenebildiğini hatırlatan Başkan Edebali, "Vatandaşlarımız vergi ödemelerini veznelerimiz haricinde www.yildirim.bel.tr adresinden online olarak kolaylıkla yapabilirler. Ayrıca hafta içi fırsat bulamayan vatandaşlarımızın bu önemli sorumluluğu yerine getirebilmeleri ve son gün yoğunluğu yaşanmaması adına veznelerimiz hafta sonu da vatandaşlarımıza hizmet vermiştir" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.